Güzel fikir, MS Şampiyonlarının Şarkıları dersek tamamdır bu iş.
3 part yapalım ama. Tek part çok fazla olur bu kadar iyi ses için.
Güzel fikir, MS Şampiyonlarının Şarkıları dersek tamamdır bu iş.
Galiba benim puanlar açıklanmamış bildirimlerde görmedim ama puanlara eklenmiştir mutlaka, böyle gözden kaçmalar doğal. Zaten eklenmemişse bile hiçbir sıralamayı değiştirmez bu sonuca göre.
Nein olmaz, en fazla 2 part olur.3 part yapalım ama. Tek part çok fazla olur bu kadar iyi ses için.
Batirdin ortaligi .ssGözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma. Şimdi etiketle beraber paylaşırım. PUANLAMA AYNI ÇÜNKÜ PUANLAMAYA EKLEMİŞTİM
17 Puan ) Secret Garden - Nocturne (üç kelimeyle özetlemek gerekirse: MUHTEŞEM, MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM)
16) Helena Paparazi - Number one
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
2- Rus nineler -Buranowskije
1 - Ruslana
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Gözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma. Şimdi etiketle beraber paylaşırım. PUANLAMA AYNI ÇÜNKÜ PUANLAMAYA EKLEMİŞTİM
17 Puan ) Secret Garden - Nocturne (üç kelimeyle özetlemek gerekirse: MUHTEŞEM, MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM)
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Tutmadi ama.
Ben verirdim aşk olsun.Harika olurdu ama sen, ben ve @S.G.A.T. dışında oy veren çıkmaz gibi.
Teşekkürler @TolstoyevskiGözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma. Şimdi etiketle beraber paylaşırım. PUANLAMA AYNI ÇÜNKÜ PUANLAMAYA EKLEMİŞTİM
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
Bugün 17:00'a kadar şarkınız hazır olsun. Hızlı davranan karlı çıkar.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @Turkuazz @xemrexxx @denizz19 @mesmeso61 @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @S.G.A.T. @Ahmed @phoebebuffay @mrt-06
Böyle böyle Şebo gerçeğini kabulleneceksin@dreamy elenmek istiyor gibisin..
Karşında Gayri Milli Şef duruyor..
Benim için verir miydin cidden, yoksa troll mü.Ben verirdim aşk olsun.
Troll bir mesajdı abi maalesef.Benim için verir miydin cidden, yoksa troll mü.
Ona göre emoji atıcam mesajına.
Böyle böyle Şebo gerçeğini kabulleneceksin
Tahmin etmiştim, pis hain seni. ss Keşke verdiğim tam puanı geri alabilsem. ssTroll bir mesajdı abi maalesef.
Yoo alabiliyor yeter ki sarkilar farkli olsun.Bir şarkıcıyı 1 kişi seçiyor dimi farklı şarkıları alınmıyor.
Bu arkadaşın puan vermesi yasaklanmalı rezalet.ss @TolstoyevskiGözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma. Şimdi etiketle beraber paylaşırım. PUANLAMA AYNI ÇÜNKÜ PUANLAMAYA EKLEMİŞTİM
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
@Tolstoyevski teşekkürler harika puan 😍Gözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma. Şimdi etiketle beraber paylaşırım. PUANLAMA AYNI ÇÜNKÜ PUANLAMAYA EKLEMİŞTİM
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
Tam puan mı verdin teşekkürler.Tahmin etmiştim, pis hain seni. ss Keşke verdiğim tam puanı geri alabilsem. ss
En yeni şampiyon o olduğundan ilk onun aklına gelmesi lazımdı... Sana diss atmak için mana arıyordum zaten güzel oldu.Hepsini yazmak uzun sürerdi. Hem ben yokken sampi olmuş sayılmaz