Güzel fikir, MS Şampiyonlarının Şarkıları dersek tamamdır bu iş.![]()
3 part yapalım ama. Tek part çok fazla olur bu kadar iyi ses için.
Güzel fikir, MS Şampiyonlarının Şarkıları dersek tamamdır bu iş.![]()
Galiba benim puanlar açıklanmamış bildirimlerde görmedim ama puanlara eklenmiştir mutlaka, böyle gözden kaçmalar doğal. Zaten eklenmemişse bile hiçbir sıralamayı değiştirmez bu sonuca göre.
Nein olmaz, en fazla 2 part olur.3 part yapalım ama. Tek part çok fazla olur bu kadar iyi ses için.![]()
Batirdin ortaligi .ssGözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma.Şimdi etiketle beraber paylaşırım.
PUANLAMA AYNI ÇÜNKÜ PUANLAMAYA EKLEMİŞTİM
17 Puan ) Secret Garden - Nocturne (üç kelimeyle özetlemek gerekirse: MUHTEŞEM, MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM)
16) Helena Paparazi - Number one
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
2- Rus nineler -Buranowskije
1 - Ruslana
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Gözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma.Şimdi etiketle beraber paylaşırım.
17 Puan ) Secret Garden - Nocturne (üç kelimeyle özetlemek gerekirse: MUHTEŞEM, MUHTEŞEM VE MUHTEŞEM)
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
Tutmadi ama.
Ben verirdim aşk olsun.Harika olurdu ama sen, ben ve @S.G.A.T. dışında oy veren çıkmaz gibi.![]()
Teşekkürler @TolstoyevskiGözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma.Şimdi etiketle beraber paylaşırım.
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
Bugün 17:00'a kadar şarkınız hazır olsun. Hızlı davranan karlı çıkar.
@Yiğitt @Aserat @dreamy @Turkuazz @xemrexxx @denizz19 @mesmeso61 @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @S.G.A.T. @Ahmed @phoebebuffay @mrt-06
Böyle böyle Şebo gerçeğini kabulleneceksin@dreamy elenmek istiyor gibisin..
Karşında Gayri Milli Şef duruyor..
Benim için verir miydin cidden, yoksa troll mü.Ben verirdim aşk olsun.![]()
Troll bir mesajdı abi maalesef.Benim için verir miydin cidden, yoksa troll mü.
Ona göre emoji atıcam mesajına.![]()
Böyle böyle Şebo gerçeğini kabulleneceksin![]()
Tahmin etmiştim, pis hain seni. ss Keşke verdiğim tam puanı geri alabilsem. ssTroll bir mesajdı abi maalesef.![]()
Yoo alabiliyor yeter ki sarkilar farkli olsun.Bir şarkıcıyı 1 kişi seçiyor dimi farklı şarkıları alınmıyor.![]()
Bu arkadaşın puan vermesi yasaklanmalı rezalet.ss @TolstoyevskiGözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma.Şimdi etiketle beraber paylaşırım.
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
@Tolstoyevski teşekkürler harika puan 😍Gözümden kaçmış olabilir evet ama sonuçlara eklemiştim kusura bakma.Şimdi etiketle beraber paylaşırım.
15) Hadise
14) Şebnem Peker
13-) Sertap Erener
12-) Manga
11-) Athena
10- Can Bonomo
9-) Alexander - Fairtyle
8- Emmelie de Forest
7 - Loren - Europe
6- Lena-Satalite
5- Duncan Arcade
4- Verka Serdechka
3- Aysel Araşh
1 - Ruslana
Tam puan mı verdin teşekkürler.Tahmin etmiştim, pis hain seni. ss Keşke verdiğim tam puanı geri alabilsem. ss
En yeni şampiyon o olduğundan ilk onun aklına gelmesi lazımdı... Sana diss atmak için mana arıyordum zaten güzel oldu.Hepsini yazmak uzun sürerdi. Hem ben yokken sampi olmuş sayılmaz![]()