Emre Ozansoy
Moderatör
@dreamy @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko @12.Adam Burada mıyız? Yoksa dizilere mi dağılcaksınız bakalım.
Bugün ve yarın FOX'tayım ben.
@dreamy @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko @12.Adam Burada mıyız? Yoksa dizilere mi dağılcaksınız bakalım.
Sefirin Kızı ile arasında takılacağım.@dreamy @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko @12.Adam Burada mıyız? Yoksa dizilere mi dağılcaksınız bakalım.
Kanalı açmadım daha. Ne oldu?Abooooooooooooooooooooooooooooooo Virüsle ilgili acil konsey!!!!!
@Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @dreamy @MasacRE @12.Adam
Fragman verdi.Kanalı açmadım daha. Ne oldu?
Fragman verdi.
Acil Konsey yapıyor.Virüs hakkında bilgi veriyor.
Seyri değişebilir yarışmanın.
Birde tahminim Acun artık Türkiye gitmiyordur çünkü gittiğinde 14 gün karantinada kalması gerekiyor.
Bu mesaja şu gülüş yakışırSurvivor merakım, Yasak Elma merakımın önüne geçti... Şimdi 2 saat konseyi bekleyeceğim... @The_Erinch
Ah bilsen Evrim, neler oldu neler...
Annemler Sefirin Kızı’nı izliyor. Bu akşam pek konuda olabileceğimi sanmıyorum arada uğrarım.@dreamy @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko @12.Adam Burada mıyız? Yoksa dizilere mi dağılcaksınız bakalım.
Evrim’in tepkisi. 😭Abooooooooooooooooooooooooooooooo Virüsle ilgili acil konsey!!!!!
@Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @dreamy @MasacRE @12.Adam
Ben bugün yokum, yapmam gereken ödevler var.@dreamy @hayret bi şey @Emre Ozansoy @Hachiko @12.Adam Burada mıyız? Yoksa dizilere mi dağılcaksınız bakalım.
Kolay gelsin kardeşim.Ben bugün yokum, yapmam gereken ödevler var.
Sağol, akşama netten izlerim bölümü.Kolay gelsin kardeşim.
Kolay gelsin kardeşim.
Acun Ilıcalı :" Yarışmacıları olayın bu kadar dışında kalmasını istemedik bu yüzden onlara dün söyledik bugün yayınlanacak. Tabi çok şaşırdılar şok geçirdiler. Dominik'in nüfusu 12 mil. falan şu an vaka sayısı 200 civarında"