Ama şu kötü günlerde benim yeni bölüme ihtiyacım vardı..Tekrarı bile çoğu yeni bölümü geçmiş ama.
Ama şu kötü günlerde benim yeni bölüme ihtiyacım vardı..Tekrarı bile çoğu yeni bölümü geçmiş ama.
40 dk bitmez bence de başlama. Ben dün Modern Family'e başladım o da 11 sezon ama en azından 20 dk.
İzledim zaten ama 1 sezon dayanabildim, çok ağırdı. PLL her bölüm ters köşe ve tempolu gidiyordu ama.DEXTER izleeeeeeeeeeeeeeeğğğğğ o zaman😏
Ben de Supernatural için onu diyorum yıllardır, 5'de kaldım...Ben en azından 6. Sezonu bitireceğim ona niyetim var.
Çok haklısın... Perfectionists'ı izledin mi?Greys ilen bizim arka sokaklar kıyamete kadar dewamke
B99 niye düşük, komediden anlamıyo mu bu Amerikalılar
PLL kızlarının şu saçma salak dizi/film tercihleri yüzünden kariyerlerinin içine etmeleri...
Tabi ki izledim... Profesör'ü öğrenemedik zaten niye hatırlattın ki şimdiÇok haklısın... Perfectionists'ı izledin mi?
Evet ben oldukça beğenmiştim diziyi, sezon finali de yepyeni bir konuyla bitmişti. Cidden bitmesine çok üzüldüm ben de. :/Tabi ki izledim... Profesör'ü öğrenemedik zaten niye hatırlattın ki şimdi
Onay alsa 2.sezonda Hanna gelecekti, yazıklar olsun Freeform
1 sezon daha devam edebilirdi, 7 sezonluk dizi hatrına diziyi yarım bırakmayabilirlerdi.Evet ben oldukça beğenmiştim diziyi, sezon finali de yepyeni bir konuyla bitmişti. Cidden bitmesine çok üzüldüm ben de. :/
Ben de Supernatural için onu diyorum yıllardır, 5'de kaldım...
Birde kanalın diğer dizileri izlense... Bir yapımı hariç diğerleri de çok kötü. Bitmesi baştan sona anlamsızdı.1 sezon daha devam edebilirdi, 7 sezonluk dizi hatrına diziyi yarım bırakmayabilirlerdi.
Medyapım nasıl uyarlama yapıyorsa orijinaline benzemiyor.Benim 4 bölüm kaldı ama bi şeyler oldu bıraktım sonrada kaldı öyle.
Birde ilk başta Doktorlar ile nasıl benzer mi diye izliyordum. Doktorlar bitince mecburen bağ kuramadım soğudum.
Birde kanalın diğer dizileri izlense... Bir yapımı hariç diğerleri de çok kötü. Bitmesi baştan sona anlamsızdı.
Medyapım nasıl uyarlama yapıyorsa orijinaline benzemiyor.
Hepsi uzun solukluydu bee ne düşmesi.Show uyarlamaları düşüyordu sonradan. Fox'ta daha da açılıyor. Kimyasını buldu yapımcı @xBUGRAx
Hepsi uzun solukluydu bee ne düşmesi.
İzlemiyorum artık ama helal oldun @xemrexxx totoşunun dediği gibi ABD’nin Arka Sokaklar’ı mübarek.
Şaşırdım, bayağı seviyordun.İzlemiyorum artık ama helal oldun @xemrexxx totoşunun dediği gibi ABD’nin Arka Sokaklar’ı mübarek.
Doktorlar 100 bölüme yakın sürdü Medyapım&Fox'un 100 bölümlük dizisi mi var ona bak sen? Gizem'in dizisi de o reytinglere 2 sezon 22 bölüm sürdü.Doktorlar düştü. Gizem Karacaya çektiğiniz dizi patates oldu. Emirin yolu rezil oldu.
Sevdiğim karakterlerin çoğu ayrıldı diziden. Şimdi ana kadrodan toplasan 1-2 kişi kaldı. Bir de çok uzun güncele yetişemedim bir süre sonra.Şaşırdım, bayağı seviyordun.
Doktorlar 100 bölüme yakın sürdü Medyapım&Fox'un 100 bölümlük dizisi mi var ona bak sen? Gizem'in dizisi de o reytinglere 2 sezon 22 bölüm sürdü.
Ulusal kanal dizilerini izleyen kaldı mı hâlâ ya İzleyecekseniz ya dijital platform ya da kablolu kanalların dizilerini izleyin@Forumdash @bazinga @xemrexxx @Çiğdem @Harunnn60 @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @The_Erinch @cookies @sokak sanati @MasacRE
@ozgur2113 dizin uçuşlarda yine.