19 Mart 2020 Perşembe ABD Reytingleri

Greys ilen bizim arka sokaklar kıyamete kadar dewamke :A
B99 niye düşük, komediden anlamıyo mu bu Amerikalılar :(
PLL kızlarının şu saçma salak dizi/film tercihleri yüzünden kariyerlerinin içine etmeleri...
Çok haklısın... Perfectionists'ı izledin mi?

• Beğendim
Reactions: alperuz
Tabi ki izledim... Profesör'ü öğrenemedik zaten niye hatırlattın ki şimdi :(
Onay alsa 2.sezonda Hanna gelecekti, yazıklar olsun Freeform :(
Evet ben oldukça beğenmiştim diziyi, sezon finali de yepyeni bir konuyla bitmişti. Cidden bitmesine çok üzüldüm ben de. :/

• Üzücü
Reactions: alperuz
1 sezon daha devam edebilirdi, 7 sezonluk dizi hatrına diziyi yarım bırakmayabilirlerdi.
Birde kanalın diğer dizileri izlense... Bir yapımı hariç diğerleri de çok kötü. Bitmesi baştan sona anlamsızdı. :T:

Benim 4 bölüm kaldı ama bi şeyler oldu bıraktım sonrada kaldı öyle.
Birde ilk başta Doktorlar ile nasıl benzer mi diye izliyordum. Doktorlar bitince mecburen bağ kuramadım soğudum.:F
Medyapım nasıl uyarlama yapıyorsa orijinaline benzemiyor. :F

Birde kanalın diğer dizileri izlense... Bir yapımı hariç diğerleri de çok kötü. Bitmesi baştan sona anlamsızdı. :T:

Medyapım nasıl uyarlama yapıyorsa orijinaline benzemiyor. :F

Show uyarlamaları düşüyordu sonradan. Fox'ta daha da açılıyor. Kimyasını buldu yapımcı:A @xBUGRAx

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and mrt-06
@mrt-06 Cw yine çok izleniyor maşallah :A Acilen kanalın yenilenmeye gitmesi lazım bütün dizilerin bitip Vampir günlükleri tarzı falan diziler başlamalı :A

Greys Anatomy 16. Sezon...Kıyamete kadar yolu var... Bana göre en iyi dizi....

Diğeride yavrusu Staion 19,zaten aynı senarist ve diziler ortak onunda ömrü uzun.
2side çok sıkı takip ettiğim diziler.

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Young Sheldon'ımın tekrarı bile çok iyi gitmiş. :Z Mom'ın tekrarı da öyle.

Brooklyn Nine-Nine da hiç fena değil. Zaten Netflix anlaşmasından da iyi kazandırıyordur.

Superstore ve A Million Little Things de şans vermek istediğim diziler...

• Beğendim
İzlemiyorum artık ama helal oldun @xemrexxx totoşunun dediği gibi ABD’nin Arka Sokaklar’ı mübarek. :F
Şaşırdım, bayağı seviyordun. :A

Doktorlar düştü. Gizem Karacaya çektiğiniz dizi patates oldu. Emirin yolu rezil oldu.:F
Doktorlar 100 bölüme yakın sürdü Medyapım&Fox'un 100 bölümlük dizisi mi var ona bak sen? :A Gizem'in dizisi de o reytinglere 2 sezon 22 bölüm sürdü. :A

Şaşırdım, bayağı seviyordun. :A

Doktorlar 100 bölüme yakın sürdü Medyapım&Fox'un 100 bölümlük dizisi mi var ona bak sen? :A Gizem'in dizisi de o reytinglere 2 sezon 22 bölüm sürdü. :A
Sevdiğim karakterlerin çoğu ayrıldı diziden. :F Şimdi ana kadrodan toplasan 1-2 kişi kaldı. :F Bir de çok uzun güncele yetişemedim bir süre sonra. :F

• Güldürdün