TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Almanca rap nalaka cidden. Genel olarak rap olsaydı neyse de sırf alman olarak söylenmesi değişik geldi Forumda ben dahil kimse bilmiyordur almanları. :A @MayısKralı

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. :A Zaten onun yerine Türkçe Rap'te koysam yoğunluk Seksenler ve Eurovision'a olacaktı. :F Türkçe Rap ileriki haftalara. :Z

Türkiye olarak Eurovision hasretiz.. Eurovision şarkıları ile başlarız umarım 😍

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya şu an düşündüm de MERO falan dinlemek zorunda kalabilirdim hayali bile korkunç cidden. :A
DWVuKBQXUAEegO3.jpg

Jüri başkanıyım ey millet! Aklımdaki şarkıyla gelene tabiki kıyak geçeceğim. ilkinden 2 puan aşağıda puan alacak diğerleri :A şimdiden söylüyeyim . Ek olarak, geçen sezon benden öneri istiyorlardı hep. Bu sezon kimseye fikrimi beyan etmeyeceğim. Adaletli oylama için sessiz kalacağım. Önerdiğim şarkılara yüksek vermek zorunda kalıyorum çünkü :A
Ben bi gidip geçen sezon kime kaç puan vermişim bakayim :A oylama zamani kişiye göre oylama gibi saçma mesajla gelenlere kanıtımı sunarım :A :A @denizz19 benden baya düşük puan almıştı, dilerim bu kez daha iyi bir şarkıyla gelir :A gidip bilinmedik alakasız şarkıyla gelmişti :A(öyle kalmış aklımda) @xemrexxx ise hep ilk 3te oluyordu listemde :T:
@kerem @MayısKralı @dreamy @Ahmed

Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir :A
ilk hafta yine Esc ile başlanılmış ama ben ilk hafta jüri baskanı değildim, nornal oylama olmuş :A

Son düzenleme:
Jüri başkanıyım ey millet! Aklımdaki şarkıyla gelene tabiki kıyak geçeceğim. ilkinden 2 puan aşağıda puan alacak diğerleri :A şimdiden söylüyeyim . Ek olarak, geçen sezon benden öneri istiyorlardı hep. Bu sezon kimseye fikrimi beyan etmeyeceğim. Adaletli oylama için sessiz kalacağım. Önerdiğim şarkılara yüksek vermek zorunda kalıyorum çünkü :A
Ben bi gidip geçen sezon kime kaç puan vermişim bakayim :A oylama zamani kişiye göre oylama gibi saçma mesajla gelenlere kanıtımı sunarım :A :A @denizz19 benden baya düşük puan almıştı, dilerim bu kez daha iyi bir şarkıyla gelir :A gidip bilinmedik alakasız şarkıyla gelmişti :A(öyle kalmış aklımda) @xemrexxx ise hep ilk 3te oluyordu listemde :T:
@kerem @MayısKralı @dreamy @Ahmed

Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir :A
ilk hafta yine Esc ile başlanılmış ama ben ilk hafta jüri baskanı değildim, nornal oylama olmuş :A
Daha Eurovision olduğu kesin değil hemen heyecan yapmışsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi