Almanca Rap de olabilirdi. Tozu dumana katardık.
Almanca rap nalaka cidden. Genel olarak rap olsaydı neyse de sırf alman olarak söylenmesi değişik geldi Forumda ben dahil kimse bilmiyordur almanları. @MayısKralı
şurdanda bildirim gelmemiş. Almanca Rap? 😱 Bir tek @kerem oylar galiba
Haftayada İsveç ESC şarkıları diyelim bari
@MasacRE @Tolstoyevski @Turkuazz @vadikızı @Silinmiş Üye @The_Erinch @Aserat @serhatt @Yiğitt @MEnes @eskici @Forumdash @Ahmed
Cok kararsiz kaldim, konseptlerin hepsi cok güzel.Almanca Rap benden çıktı, seviyorum
Ne dedin sen?Almanca Rap ne ya
80’ler güzel olabilir.
Ya şu an düşündüm de MERO falan dinlemek zorunda kalabilirdim hayali bile korkunç cidden.80’ler dedim.
Almanca rap de işaretlemezsin yani bu dördü arasından.
Ya şu an düşündüm de MERO falan dinlemek zorunda kalabilirdim hayali bile korkunç cidden.
Daha Eurovision olduğu kesin değil hemen heyecan yapmışsın.Jüri başkanıyım ey millet! Aklımdaki şarkıyla gelene tabiki kıyak geçeceğim. ilkinden 2 puan aşağıda puan alacak diğerleri şimdiden söylüyeyim . Ek olarak, geçen sezon benden öneri istiyorlardı hep. Bu sezon kimseye fikrimi beyan etmeyeceğim. Adaletli oylama için sessiz kalacağım. Önerdiğim şarkılara yüksek vermek zorunda kalıyorum çünkü
Ben bi gidip geçen sezon kime kaç puan vermişim bakayim oylama zamani kişiye göre oylama gibi saçma mesajla gelenlere kanıtımı sunarım @denizz19 benden baya düşük puan almıştı, dilerim bu kez daha iyi bir şarkıyla gelir gidip bilinmedik alakasız şarkıyla gelmişti (öyle kalmış aklımda) @xemrexxx ise hep ilk 3te oluyordu listemde
@kerem @MayısKralı @dreamy @Ahmed
Edit: şimdilerde çok sevdiğim bir şarkıya kötü puan vermişim o ara 😱 şimdi iyi puan gelir
ilk hafta yine Esc ile başlanılmış ama ben ilk hafta jüri baskanı değildim, nornal oylama olmuş