Barış benim imdadıma da yetişse...Senarist tıkanınca imdada Barış Arduç yetişti. İyi hamle tabii.
Hayırlı olsun ekip adına. İyi oldu bence, hikayeye farklı bir soluk ve renk gelir. Ben şimdiden Aras Bulut ve Barış Arduç'u shiplemeye başladım. Küçük de olsa bir öpüşme sahnesi görsek içimin yağları erir.
Böke ne ya, şu adama başka bir isim bulamadınız mı?
Ben başrol olarak devam eder sanıyordum o yüzden şaşırdım. Bari isim kasacağız diye böğğ diye bir şey bulmasalarmış. Bir de izleyiciler sürekli yeni karakter gelmesinden şikayetçiyken diziyi doldurmak ne kadar mantıklı bilemedim.
İsme bak isme.
Müthiş takviye, zaten Çağatay karakteri ilk geldiğinde böyle takviyelerin yapılacağının mesajı verilmişti. Ben daha Erdenet ailesinin babası olarak usta bir isim bekliyorum, onun da sinyalleri verilmişti zaten. Dizideki karakter sayısından şikayet edenler dizi izlemeyi bilmiyorlar, açık ve net. Sürekli aynı karakterleri, aynı senaryoyu izlemek istemek çok mantıksız. Ki diziye veda eden karakterler olacaktır daha ilerleyen haftalarda...
Cidden o ismi nasıl düşünmüşler de bulmuşlar garip olmuş. Ama karakteri de ismi gibi garip olacak sanırım... Onun dışında büyük oyuncu gelmeden durmuyor bu diziye. Çağatay'ın babasını oynayacak oyuncu da büyük bir isim olacaktır yüksek ihtimalle. Dizi bu kadar karakteri nasıl toplayacak bilmiyorum ama 4. sezonun olmama ihtimali yok şu dakikadan sonra. Gökhan Horzum olayları nasıl toparlayacak merakla bekliyorum...
Arık Böke Erdenet... La bu isimleri nereden buluyonuz
Bariş cidden bu kadar düştün mü?? Umarim 8 karakteri gibi 1-2 bölümlüğüne giriyorsundur. Yazık.
Tolga'dan örnek alsaydın kariyer konusunda. Başrollükten yan charliğa 🤦♂️
Senarist tıkanınca imdada Barış Arduç yetişti. İyi hamle tabii.
Hayırlı olsun bakalım nasıl bir karakter olacak
Çağatay ölünce girecek diziye intikam şeysine
Tolga Sarıtaş'ı diyorsan yine başrol kabul etti de noldu 6 bölümde kalktı.Bariş cidden bu kadar düştün mü?? Umarim 8 karakteri gibi 1-2 bölümlüğüne giriyorsundur. Yazık.
Hayırlı olsun ekip adına. İyi oldu bence, hikayeye farklı bir soluk ve renk gelir. Ben şimdiden Aras Bulut ve Barış Arduç'u shiplemeye başladım. Küçük de olsa bir öpüşme sahnesi görsek içimin yağları erir.
Böke ne ya, şu adama başka bir isim bulamadınız mı?
Ben başrol olarak devam eder sanıyordum o yüzden şaşırdım. Bari isim kasacağız diye böğğ diye bir şey bulmasalarmış. Bir de izleyiciler sürekli yeni karakter gelmesinden şikayetçiyken diziyi doldurmak ne kadar mantıklı bilemedim.
İsme bak isme.
Müthiş takviye, zaten Çağatay karakteri ilk geldiğinde böyle takviyelerin yapılacağının mesajı verilmişti. Ben daha Erdenet ailesinin babası olarak usta bir isim bekliyorum, onun da sinyalleri verilmişti zaten. Dizideki karakter sayısından şikayet edenler dizi izlemeyi bilmiyorlar, açık ve net. Sürekli aynı karakterleri, aynı senaryoyu izlemek istemek çok mantıksız. Ki diziye veda eden karakterler olacaktır daha ilerleyen haftalarda...
Cidden o ismi nasıl düşünmüşler de bulmuşlar garip olmuş. Ama karakteri de ismi gibi garip olacak sanırım... Onun dışında büyük oyuncu gelmeden durmuyor bu diziye. Çağatay'ın babasını oynayacak oyuncu da büyük bir isim olacaktır yüksek ihtimalle. Dizi bu kadar karakteri nasıl toplayacak bilmiyorum ama 4. sezonun olmama ihtimali yok şu dakikadan sonra. Gökhan Horzum olayları nasıl toparlayacak merakla bekliyorum...
Arık Böke Erdenet... La bu isimleri nereden buluyonuz
Bariş cidden bu kadar düştün mü?? Umarim 8 karakteri gibi 1-2 bölümlüğüne giriyorsundur. Yazık.
Senarist tıkanınca imdada Barış Arduç yetişti. İyi hamle tabii.
Hayırlı olsun bakalım nasıl bir karakter olacak
Çağatay ölünce girecek diziye intikam şeysine
Yamaç ve Böke 😱
Çok iyiler de işte hayaller öpüşmeleri, gerçekler birbirleriyle kavga etmeleri gibi olacak. Gökhan Horzum şu çifti harcama be, Aras'ın biseksüel çıkması kimseyi rahatsız etmez zaten. Yeni karakterde gay olsun işte...
İM KAN SIZÇok iyiler de işte hayaller öpüşmeleri, gerçekler birbirleriyle kavga etmeleri gibi olacak. Gökhan Horzum şu çifti harcama be, Aras'ın biseksüel çıkması kimseyi rahatsız etmez zaten. Yeni karakterde gay olsun işte...
Evet onu diyorum. Tolga'yı beğenmem. Ondan daha kötü oyuncular (K.Bursin mesela ama hala başrol oluyor) bile yan karakter olarak eski bir diziye düşmedi. Dizinin eskiliğini bırak "yan karakter" olması daha çok sorun yaratır kariyerinde.Tolga Sarıtaş'ı diyorsan yine başrol kabul etti de noldu 6 bölümde kalktı.