Ceren Moray'dan 'Öğretmen' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
BB10JRx1.img

FOX'un yeni dizisi Öğretmen için geri sayım devam ediyor.

Yapımcılığını Medyapım ve MF Yapım'ın üstlendiği, başrolünde İlker Kaleli'nin yer aldığı iddialı yapımda Zeynep karakterini canlandıran Ceren Moray, bu sabah 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programındaki röportajında, merakla beklenen diziyle ilgili şu açıklamaları yaptı:
"13 günlük bir hikaye anlatıyoruz. Her bölümümüz bir gün içeriyor. Herkes kendi hayatında, iş yerinde, ev hayatında, okulunda nasıl bir mobbing ile karşılaşıyor, nasıl bir zorbalıkla karşılaşıyorsa buna bir cevap niteliğinde işlediğimiz her bölüm de. Konuların gidişatı da öyle. O anlamda bence uzun süredir neredeyse örneği olmayan bir iş oluyor, olacak. Çok heyecanlıyız, böyle bir hikayeyi seyirciyle buluşturma konusunda çok heyecanlıyız. Kendi seyircisini bulabilecek türden bir iş olması açısından çok heyecanlıyız."

Öğretmen, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de FOX'ta!

Ceren umarım bir gün Avlu için de böyle açıklamalar yaparsın çiçeğim :(

Niye bu kadar arka planda kalacağı bir diziyi seçmiș anlamadım toplasan 15 dk görünmemiștir

Dizi Haziran'da final yapsin en iyisi, zaten senaryosu kisitli. Böylece Avlu daha erken yayinlanmis olur. :D

Dizi Haziran'da final yapsin en iyisi, zaten senaryosu kisitli. Böylece Avlu daha erken yayinlanmis olur. :D
Sen nasıl haziranda bitsin diyorsun:F AÇıklamaya bakarsak 2 hafta sonra bitecek :A "Üç günlük bir hikaye anlatıyoruz. Her bölümümüz bir gün içeriyor.

bugun ilk günü bitirdiler :F @Aserat şunu açıklarmısın :A

• Güldürdün
Reactions: cookies and kerem
Sen nasıl haziranda bitsin diyorsun:F AÇıklamaya bakarsak 2 hafta sonra bitecek :A "Üç günlük bir hikaye anlatıyoruz. Her bölümümüz bir gün içeriyor.

Konusu kısıtlı zaten. Kadın gibi çok yüksek reytingler almazsa muhtemelen maksimum 13 bölüm sürecek. :A

13 günmüş. Bir fanın aradaki kısımları kırptığı videodan görmüştüm ama tamamını izleyince meğer 13 demiş düzelttim. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ceren Moray çok beğendiğim ve başarılı bulduğum bi oyuncudur. Ilk bölüm itibariyle kendisini pek izleyemedik fakat kabul ettiğine göre karakter ilerleyen bölümlerde açılacaktır.

• Beğendim
Reactions: alperuz
Dizi izlenirse seneye de yayınlanır büyük ihtimal