🕵 Doğum Günün Kutlu Olsun Sherlock Bey! 🕵

Geç de olsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. :Z @Sherlock

Güzel kadından anlayan nadir üyelerdensin o yüzden hediyelerin de güzel olacak. :bhr: :A

cornelia.jpg

lovelyy.jpg

wonderful-2.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Sherlock and Dosi
Tanımıyorum bunu. :A İkimizin de ortak sevdiği isimleri seçtim. :A
O Ses Türkiye'de finale çıkacaklardan Göksu ismini kız sandı destekliyeceğim dedi, sonra erkek olduğunu ögrenince hayal kırıkliğı yaşadı, sonra tek kız Ceren dedik ve onu sececeğim dedi avatar falan yapmışti ama 6 yarışmacıdan ilk elenen Ceren olmuştu:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Aserat
Geç de olsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. :Z @Sherlock

Güzel kadından anlayan nadir üyelerdensin o yüzden hediyelerin de güzel olacak. :bhr: :A

Ekli dosyayı görüntüle 75613
Ekli dosyayı görüntüle 75615
Ekli dosyayı görüntüle 75616

Çok teşekkür ediyorum, hep beraber inşallah... :bhr:

Hediyelerin hepsi ayrı ayrı muazzam, ayrı ayrı sanat eseri. Hepsini de çok severim zaten biliyorsun. Hem tüm hediyeler için, hem de güzel sözlerin tekrar teşekkür ederim. :Z Güzelden anlayan başka insanlar da görmek güzel oluyor... :A

• Harika
Reactions: Aserat
@Sherlock günlerdir Ceren Ceren diye ortalikta dolaşıyordu, insan onu da hediye eder 😱 avatar bile yapmışı😅
Ekli dosyayı görüntüle 75617
@MasacRE @MEnes
Tanımıyorum bunu. :A İkimizin de ortak sevdiği isimleri seçtim. :A
O Ses Türkiye'de finale çıkacaklardan Göksu ismini kız sandı destekliyeceğim dedi, sonra erkek olduğunu ögrenince hayal kırıkliğı yaşadı, sonra tek kız Ceren dedik ve onu sececeğim dedi avatar falan yapmışti ama 6 yarışmacıdan ilk elenen Ceren olmuştu:A

O Ses Türkiye finalinde bir tane dahi kadın olmamasını protesto amacıyla desteklemiştik Utku beyciğim ile beraber Ceren reisi, lütfen konuyu yanlış yerlere çekmeyelim Dosi hanım... :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
O Ses Türkiye finalinde bir tane dahi kadın olmamasını protesto amacıyla desteklemiştik Utku beyciğim ile beraber Ceren reisi, lütfen konuyu yanlış yerlere çekmeyelim Dosi hanım... :A
Üstüme iyilik sağlık, bir yere çektiğim yok, olanı söyledim işte :A Göksu mevzusu yalanmıydi ha? :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Okadar havalı havalı şunu 🕵 ayarladık. (edit: bu arada başlıkta ayrı, mesajda ayrı çıkıyor şapkalı abimiz 😱 ) Forum neden soru işaretine çevirmiş :T
sanki doğum gününü zorla kutluyormuşz gibi görünüyor, ünlem ilede bir garip olmuş :F
20200224_133320.png

@Sherlock @MEnes @alperuz @serhatt @Tolstoyevski @Turkuazz @MasacRE