Hazem
Favori Üye
Süper.Teşekkürler, hep beraber. 23 civarları.
Süper.Teşekkürler, hep beraber. 23 civarları.
@Sherlock günlerdir Ceren Ceren diye ortalikta dolaşıyordu, insan onu da hediye eder 😱 avatar bile yapmışı😅Geç de olsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. @Sherlock
Güzel kadından anlayan nadir üyelerdensin o yüzden hediyelerin de güzel olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 75613
Ekli dosyayı görüntüle 75615
Ekli dosyayı görüntüle 75616
🤮 🤮 🤮Geç de olsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. @Sherlock
Tanımıyorum bunu. İkimizin de ortak sevdiği isimleri seçtim.@Sherlock günlerdir Ceren Ceren diye ortalikta dolaşıyordu, insan onu da hediye eder 😱 avatar bile yapmışı😅
Ekli dosyayı görüntüle 75617
@MasacRE @MEnes
O Ses Türkiye'de finale çıkacaklardan Göksu ismini kız sandı destekliyeceğim dedi, sonra erkek olduğunu ögrenince hayal kırıkliğı yaşadı, sonra tek kız Ceren dedik ve onu sececeğim dedi avatar falan yapmışti ama 6 yarışmacıdan ilk elenen Ceren olmuştuTanımıyorum bunu. İkimizin de ortak sevdiği isimleri seçtim.
Geç de olsa doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. @Sherlock
@Sherlock günlerdir Ceren Ceren diye ortalikta dolaşıyordu, insan onu da hediye eder 😱 avatar bile yapmışı😅
Ekli dosyayı görüntüle 75617
@MasacRE @MEnes
Tanımıyorum bunu. İkimizin de ortak sevdiği isimleri seçtim.
O Ses Türkiye'de finale çıkacaklardan Göksu ismini kız sandı destekliyeceğim dedi, sonra erkek olduğunu ögrenince hayal kırıkliğı yaşadı, sonra tek kız Ceren dedik ve onu sececeğim dedi avatar falan yapmışti ama 6 yarışmacıdan ilk elenen Ceren olmuştu
Üstüme iyilik sağlık, bir yere çektiğim yok, olanı söyledim işte Göksu mevzusu yalanmıydi ha?O Ses Türkiye finalinde bir tane dahi kadın olmamasını protesto amacıyla desteklemiştik Utku beyciğim ile beraber Ceren reisi, lütfen konuyu yanlış yerlere çekmeyelim Dosi hanım...
Bende kare görünüyorOkadar havalı havalı şunu 🕵 ayarladık. Forum neden soru işaretine çevirmiş
sanki doğum gününü zorla kutluyormuşz gibi görünüyor, ünlem ilede bir garip olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 75773
@Sherlock @MEnes @alperuz @serhatt @Tolstoyevski @Turkuazz @MasacRE
pc'de öyletelefonun bozuktur senin
böyle olması gerek yada benzer şapkalı
Ekli dosyayı görüntüle 75774@alperuz
Senin PC'de eski model galiba, PC'de elinde büyüteçli resim olduğunu attılar arkadaşlar ss olarakpc'de öyle
Eski değil be hoşt Desteklemiyor işteSenin PC'de eski model galiba, PC'de elinde büyüteçli resim olduğunu attılar arkadaşlar ss olarak
Desteklememesi eski olduğunu kanıtliyor işte üzüldüm sanaEski değil be hoşt Desteklemiyor işte