AzDen'e dost demek de ne biliyim ekranın en"hot" çifti olabilir, Kenan Ece de kimmiş Ceren'imiz varkenKonu nereden nereye geldi yine. Görende beni düşman sanacak. Neyse şu sahneyi buraya bırakıp gidiyorum.
AzDen'e dost demek de ne biliyim ekranın en"hot" çifti olabilir, Kenan Ece de kimmiş Ceren'imiz varkenKonu nereden nereye geldi yine. Görende beni düşman sanacak. Neyse şu sahneyi buraya bırakıp gidiyorum.
Herkes öldürür sevdiğini misali Murat da karısı gibi aynı kişi tarafından öldürüldü zaten.AzDen'e dost demek de ne biliyim ekranın en"hot" çifti olabilir, Kenan Ece de kimmiş Ceren'imiz varken
Harika gözüküyorlar, umarım değeri bilinir. Uzun uzun izleriz bu harika çifti.
tanıtımı gördüğümden beri heyecanla bekliyorum ay sonu başlıcak diyorlar senin bilgin varmı ablam
Ay sonu erken gibi duruyor abla, en geç Mart'ın ikinci haftasını bulur başlaması. Ama FOX sürpriz yapıp 15 gün sonra da başlatabilir.
Aman öyle deme dur çok geç kalmasın bir an önce izleyelim o değilde kadının yerinemi koyar acaba Fox
Salı, Çarşamba, Cuma boş ve 2 dizisi var çekimleri başlayan. Belli olmaz abla, Salı Baraj gelir gibi. Öğretmen'de Çarşamba ya da Cuma.
Ayhh bu günlerin hiç birinde bakamam ya sanırım gene nete kalacak gibi
Çarşamba olursa bende bakamam Zemheri, Benim Adım Melek ve Doğduğun Ev Kaderindir var.
Cuma olursa Arka Sokakları'ı hafta sonuna, Hercai'yi İnternete bırakırım Öğretmen'i izlerim ben de.
Yaa Hercai yi nete bırakma zaten ratingimiz kötü
Yeni sezon onayını aldı zaten dizi, reytingleri artacaktır bir iki bölüme abla. 🙂
Çarşamba olacakmış galiba
Evet abla 4 Mart Çarşamba.
İlgi göreceğini düşünmüyorum bu dizinin ama bakalım beni şaşırtabilecek mi?
Zor bir günde başlıyor yaa bakalım ne yapacak
Doğrusu benim de umudum yok.
Salı olmalıydı bence
Aynen. Çarşamba 10+ alan Kuruluş: Osman, 7+ alan DEK ve 4+ alan Benim Adım Melek var. Biraz şanssız ve zor gün.
dimi bu kadar dizinin karşısına konması saçma bence