Ceren Moray'dan 'Avlu' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
images

Geçtiğimiz yıl sezon finali yapan Avlu'nun akıbetiyle ilgili başrol oyuncusu Ceren Moray'dan açıklama!

Yakında 'Öğretmen' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu, yeni dizisini tanıtırken Avlu'nun finalsiz bittiğinden bahseden bir sayfaya cevap olarak Twitter hesabından "Bitmedi bir şey, sakin" açıklamasını yaparak dizinin devam edeceği iddialarını güçlendirdi.

Bilindiği gibi dizinin 3. sezon senaryosunun yurt dışında yazıldığı ve yazım aşaması bittikten sonra çekimlerin başlayacağına yönelik haberler de daha önce gündemde kendine yer bulmuştu.

IMG_20200219_120933.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu dizi bașlasın avatarımı jet sosyete yapacağım :A

Şuan netflix de eski bölümleri izliyoruz umarım netflix sayesinde diğer sezonlarıda görürüz vis a vis e 5.sezon onayı veren netflix avluyu kırmaz :)

Bıktık artık bu açıklamaların haberlerinden, haftada bir birinden açıklama geliyor hop haber oluyor. Devam edecek işte, biz biliyoruz. :A

Bıktık artık bu açıklamaların haberlerinden, haftada bir birinden açıklama geliyor hop haber oluyor. Devam edecek işte, biz biliyoruz. :A
Konuş ablam. :Z
Bunu demeye girmiştim aynısını. :A
Ceren Moray yeni diziye başlıyor diye hala Avlu'nun bittiğini düşünen büyük bir kesim var o yüzden gereksiz falan değil. Herkes bizim gibi sürekli TV haberlerini takip etmiyor ki. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Ahmed
Ceren Moray yeni diziye başlıyor diye hala Avlu'nun bittiğini düşünen büyük bir kesim var o yüzden gereksiz falan değil. Herkes bizim gibi sürekli TV haberlerini takip etmiyor ki. :A
Senin nezdinde söylemedim, genel söyledim. Devam edecek dendi zaten, bildiğim kadarıyla da yazın çekimleri yapılacak ekibin müsait olduğu bir zamanda. 2021'de de yayında olacak, ben böyle biliyorum. Her başrolün ya da oyuncunun hafta başı devam haberini de görmemeliyiz yani. :D

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Senin nezdinde söylemedim, genel söyledim. Devam edecek dendi zaten, bildiğim kadarıyla da yazın çekimleri yapılacak ekibin müsait olduğu bir zamanda. 2021'de de yayında olacak, ben böyle biliyorum. Her başrolün ya da oyuncunun hafta başı devam haberini de görmemeliyiz yani. :D
Avlu normal dizilerden daha fazlası olduğu için hak ediyor. :A Hay bilgine kurban. :Z

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Merhaba ben avlu fan bu konuda deliyim
3. sezon Netflix'te ne zaman başlayacak?