Onur Tuna ve Tuvana Türkay Arasında Soğuk Rüzgarlar!

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Yahu Cem Yılmaz bile aynı klişeyi söyledi. Tuvana söyleyince mi zorunuza gitti :F Yoksa bunu güldüğü için mi linçlediniz?

Hadi güldüğü için linçledik deyin. O zaman nerden gircem konuya:A :F
 
  • Beğendim
Reactions: blacklion

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Tuvana’nın orada yaptığı baştan aşağı saygısızlık. Hayır kötü bir iş bile olsa yaptığın işi sahiplenmek güzel bir şey. Ki siz romantik-komedi filmi çektiniz elbet eğlenmişsinizdir. Altan Erkekli gibi bir ustanın yüz ifadesi, kara kara düşünmesi bile anlatıyor aslında.
Onur Tuna’nın da bakışları, mimikleri çok net.

Gittikçe kredisini tüketmeye çalışıyor Tuvana. Allahtan dizide yol göründü. :Z
Soğuk rüzgar falan olduğu yok, sadece espri yapmış. Herhangi bir polemik varsa da galada mı yansıtacaklar bunu, bir de bu cümleyle. Magazin lobisi yine haber bulamamış uyduracak haber arıyor...
Bir de şu instagram takip olayı üzerinden haber yapanlar var. Kimse kimseyi takip etmek zorunda değil veya takip etmediği için illa husumet olması gerekmiyor. Ve onlar iş arkadaşı, takipleşecek kadar samimi de olmayabilirler doğal olarak. Ya da samimi olsalar bile herkesin hayatı instagramdan ibaret değil.
Basbaya soğuk rüzgar var. Onur Tuna bozulmuş ki bu çok belli. Bakışlarından, yüz ifadesinden anlaşılıyordu. Ayrıca galadaki bu olaya kadar birbirlerini takip ediyorlardı hatta çekimler sırasında da story vs. paylaştılar. Ama bu olaydan sonra takipten çıktılar.
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Tamam da kız Onur Tuna'ya bir iğneleme de bulunsa bile bu linci hak ediyor mu? Korkusundan instagramını bile gizlemiş, yapma allah aşkına. Millete ne oluyor anlamadım ki, her ay böyle biri zaten linçleniyor. Millet linçleyecek birini arıyor ortada sebepsiz yere...
Sadece Onur Tuna’ya değil ki orada o kadar insan var onlara da ayıp ediliyor. Filmin kötü olması/çıkması ayrı bir şey itici ve yapmacık bir şekilde “biz çikirkin çik iğlindik dimiyicim” cümlesi ayrı bir şey. Ben mesela amatör halimle okuldaki tiyatro topluluğunda yer alıyorum. Neredeyse hepimiz aşağı yukarı aynıyız. Bazen çok kötü çalışmalar, içimize sinmeyen şey bile olsa ekiple deli gibi eğleniyorum. Kast ettiğim bu. Linçlenmesi de 1 güne geçer bu ülkede neler unutulmadı ki?
 
  • Beğendim
Reactions: DarkLegenD

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,197
Puanı
860
Konum
Dünyadan
Tuvana espri mi yada kinayelimi konuştu konusunun dışında üslup şekli iyi değil.. Bu arada bazan Onur Tuna nun yüz şekli durumuna düşüyor insan şu hayatta :A:A