10-16 Şubat 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Konu Açanları

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Haftanın En Çok Hit Kazananları

@Dosi tebrikler hayatım, geçen hafta ben zirvedeydim bu hafta sen :bhr: Zirvenin yabancıya gitmemesine seviniyorum :Z

• Harika
Reactions: Dosi
@Dosi tebrikler hayatım, geçen hafta ben zirvedeydim bu hafta sen :bhr: Zirvenin yabancıya gitmemesine seviniyorum :Z
Benim etkinlik sonlara yaklaşıyor, eski sakin hayatıma dönerim yakında :A :A
Aslında zirve sahibi sensin, neden dersen, geçen hafta zirvede oluşun @Sherlock u bile gaza getirmişki ilk 5e kapağı atmış :A Geçen hafta kaç konu açmıştim bilmiyorum ama belki bende gaza gelip fazla açtım senden dolayı :F

mesaj sayım son 1 seneki düzenli mesaj sayımı aşmış :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Benim etkinlik sonlara yaklaşıyor, eski sakin hayatıma dönerim yakında :A :A
Aslında zirve sahibi sensin, neden dersen, geçen hafta zirvede oluşun @Sherlock u bile gaza getirmişki ilk 5e kapağı atmış :A Geçen hafta kaç konu açmıştim bilmiyorum ama belki bende gaza gelip fazla açtım senden dolayı :F

mesaj sayım son 1 seneki düzenli mesaj sayımı aşmış :A
Mersi canım, zirve her zaman bizler gibi kaliteli insanlarındır :bhr:

Geçen haftaya göre 2 katı mesaj yazmışsın :A

• Güldürdün
Mersi canım, zirve her zaman bizler gibi kaliteli insanlarındır :bhr:

Geçen haftaya göre 2 katı mesaj yazmışsın :A
Sorma, niye böyle oldu anlamadım, galiba Oscar gecesi çeneyi fazla çalıştırdığimdan dolayı oldu, yoksa konu sayılarım ortalama aynıydı:A
İyiki kutlama konusundaki mesajlar sayılmıyor, bir okadarda orda yazmışlığım var çünkü:F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Sorma, niye böyle oldu anlamadım, galiba Oscar gecesi çeneyi fazla çalıştırdığimdan dolayı oldu, yoksa konu sayılarım ortalama aynıydı:A
İyiki kutlama konusundaki mesajlar sayılmıyor, bir okadarda orda yazmışlığım var çünkü:F
800'e yolu var onlarda sayılsa :A

• Güldürdün
Listeye son sıralardan giriş yapmışım güzel bir başlangıç sayılabilir :A

• Güldürdün
2017'de o rakamlarda dolaşıyordum. Galiba haftalık rekorum 1200 falandı :A
Son 1 senedir 200-300 arası gidip geliyordum ne güzel, bir ara aylık 300 zor bulurdum. Aktifliğimin ayarını tutturamadım senelerdir :A
Hahhaah evet ya çok varsın ya hiç yoksun :A

• Güldürdün