Şu Ceren tam benlik marjinal.Altan finale yükselir😊
Şu Ceren tam benlik marjinal.Altan finale yükselir😊
Kendisi bugün izlemeden katıldı aramıza
Bak bak hemcinsini nasıl da kıskandı @Sherlock Ceren finale
Bence Ceren'de finale çikar Altan ile ama üçüncü isim kim bilmiyorum edit: Anıl'mıs. Yakışıklılık kontenjanından tur atlamaz umarımŞu Ceren tam benlik marjinal.
Soner, Uygar sırf Beyaz'da oldukları için geçtiler ama...Burada ciddi yorum yapmak yasaktır...
Soner, Uygar sırf Beyaz'da oldukları için geçtiler ama...
Şu sarı kafa inanılmaz kötüydü. Şu anki hali iyi.Bence Ceren'de finale çikar Altan ile ama üçüncü isim kim bilmiyorum edit: Anıl'mıs. Yakışıklılık kontenjanından tur atlamaz umarım
ikinci video 9 sene önceki hali
Şerlok beyciğim niye benim kılığıma büründün senSenciyiz Ceren reis...
Şerlok beyciğim niye benim kılığıma büründün sen
Where is kadın dayanışması?
Tek kadınmış şu an kalan. 😱
Ceren reis elenmeyecek, geriye kalan tek kadını şampiyon yapacağız.
Şu Anıl çok tatlış birşey.
teker teker gelin beBence Ceren'de finale çikar Altan ile ama üçüncü isim kim bilmiyorum edit: Anıl'mıs. Yakışıklılık kontenjanından tur atlamaz umarım
ikinci video 9 sene önceki hali
Alkan daha iyi. Anılı eledim.teker teker gelin be
diğer mesajda finale çikar dedik. Anıl tur atlamasın dedik ve işte bak Ahmed hemen tatlı dedi, işte böyle görselden dolayı tur atlıyorlar.
Aha Altan harika şarkı seçmiş. Gelsin Finale
Şimdi sen deyince odaklandım yüzüneBu Alkan saçını kestirse ne olay olur dimi? @Dosi
Beni alıntılaman gerekiyorduteker teker gelin be
diğer mesajda finale çikar dedik. Anıl tur atlamasın dedik ve işte bak Ahmed hemen tatlı dedi, işte böyle görselden dolayı tur atlıyorlar.
hahahha hahah işte okadar yüklendiniz bana tıklamamış alıntı, yada iki kere yapınca geri silindiBeni alıntılaman gerekiyordu
teker teker gelin be