'Survivor Panorama' Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Survivor Panorama' yeni sezonu ne zaman başlıyor?

7d510df7-7c58-43f8-a988-cbcbf196b99a.jpg

'Survivor 2020 Ünlüller - Gönüllüler' hakkında her konunun ele alınacağı ve yorumlanacağı Survivor Panorma, izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Sunculuğunu Hakan Hatipoğlu'nun üstleneceği programa Damla Can, Sema Aydemir, Bora Edin ve İhsan Tarkan'ın yorumları ile renk katacağı 'Survivor Panorama' ilk bölmüyle Cuma günü izleyici ile buluşacak

'Survivor Panorama' ilk bölümüyle Cuma 11.00'de canlı yayınla TV8'de! .​

Son düzenleme:
Pazar akşamından itibaren yaza kadar TV kalitesinin yarısı gidecek şimdiden geçmiş olsun. :(

Eskiden Duygu falan olurdu, daha samimi ortam oluyordu. Şimdi kalabalık, izleyici var, konuklar falan bir eğlencesi kalmadı bana göre...

• Beğendim
Reactions: alperuz
Eskiden Duygu falan olurdu, daha samimi ortam oluyordu. Şimdi kalabalık, izleyici var, konuklar falan bir eğlencesi kalmadı bana göre...
Kesinlikle katılıyorum bu programın ilk sezonu çok güzeldi, bu dörtlü yorumluyordu. O zamanlar Survivor Star'da yayınlanıyordu. Acun TV8'i yeni almış, orda da bu programı yayınlamıştı. Şimdi tarihine baktım 2014'te yayınlanmış. Şimdi cıvkını çıkardılar...
x1kI3dc2zWeVSaLTlVP71B10ll9gZrOuOGdjAqzYMtAzeuK71hrQQkaa0Xi4w_0vCnzTxS8fEDR3DG5CDnfAYO667zGnqY0Xk5lIRu2RvsujaTbk5pxOV8O_RcdBtVoQmg1C0pOItdLKEDRTDpF8Hd4fNmaXcm8MWY8KJ-IlxkcXlJ6TE53i4tucDARO

• Harika
Reactions: Yiğitt
Kesinlikle katılıyorum bu programın ilk sezonu çok güzeldi, bu dörtlü yorumluyordu. O zamanlar Survivor Star'da yayınlanıyordu. Acun TV8'i yeni almış, orda da bu programı yayınlamıştı. Şimdi tarihine baktım 2014'te yayınlanmış. Şimdi cıvkını çıkardılar...
x1kI3dc2zWeVSaLTlVP71B10ll9gZrOuOGdjAqzYMtAzeuK71hrQQkaa0Xi4w_0vCnzTxS8fEDR3DG5CDnfAYO667zGnqY0Xk5lIRu2RvsujaTbk5pxOV8O_RcdBtVoQmg1C0pOItdLKEDRTDpF8Hd4fNmaXcm8MWY8KJ-IlxkcXlJ6TE53i4tucDARO
En güzel dönemiydi ya, bayılıyordum o sezon... Şimdi ortalık ana baba günü, programla alakası olmayan tipler oturuyor tartışıyor falan hiç samimi gelmiyor bana artık.

• Beğendim

Gece versiyonunda kimler olacak acaba, Nolurrr Nagi ve Murat Özarı olmasın😑

Bora Edin'de katılmış Panorama kadrosuna! :)

• Beğendim