"Benimle Söyle" Yayından Kaldırıldı!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,658
Puanı
1,060
images.jpg

FOX'un yeni yarışma programı "Benimle Söyle" yayından kaldırıldı!

Yapımcılığını Medyapım'ın, sunuculuğunu Enis Arıkan'ın, jüri kadrosunda; Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi isimlerden oluşan 100 kişilik bir ekibin yer aldığı program önce yayın akışından çıkarılmıştı. Şimdi de kanalın internet sitesinde yer alan güncel programlar kısmından da kaldırıldı ve arşive gönderildi.

Çekimleri tamamlanan programın geri kalan 9 bölümü yayınlanmadan rafa kaldırılmış oldu.

Yarışmacılara yazık oluyor, büyük hayallerle, umutlarla gidiyorlar ve sonucu bu...

Ne gerek vardı başlatmaya. Nasıl biz gördüğümüzü bunlar görmüyor.

Yazın başlatmak varken sezon ortasında dizilerin arasında başlatan ama forumda övmelere, savunulmalara doyulamayan o muhteşem yayıncılık anlayışına tebrikler. :) :) Yazık oldu güzelim yarışmaya.

• Olmamış
Reactions: Özgür
BAH bitti, Zümrüdüanka gibi bir leşlik başladı ve sonunda bu program da Şevval ve Eda'nın bölümleri yayınlanmadan kaldırıldı FOX antisi olmak için ne bekliyorsun daha. :A
En sevdiğim dizi yayınlanıyor sence anti olur muyum :A leş dizi yayınlamayan kaç kanal kaldı sanki herkese anti olursak yandık :F

Belliydi... Totalde Özeti Yeni Bölümden daha çok izleniyordu....
Yaptıkları Konsept değişliğide iyice negatif etki vermişti...
Üzüldüm; aslında ben keyifle izliyordum...

Oynamayın lütfen şu programla yazın iyi reyting almadı o boş zamanda diil mi bu program ki karşısındaki her yerde sen 5 6 reyting alıyordu yeniden cuma gibi kritik bir güne geçirdiniz kanal d de kötüydü fox ta reyting rekorlarımı kıracaktı totalde karşısındaki rakipler 9 8 4 5 6 bu civarda alıyorlar ab de 10 a dayanan rakipleri vae gayet saçmaydı başlatmaları bence dijitalinde yarışmalara ihtiyacı var en azından 13 bölüm orada yayınlanabilirdi yazık oldu

Twitterdan Ayta Sözeri sorduğum soruya;
"hayır kaldırılmadı;kalan bölümler haziranda verilecek " şeklinde cevap döndü.

• Beğendim
Reactions: Aserat