'Öğretmen'in Çekimleri Başladı! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,744
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Öğretmen'in çekimleri başladı!

Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu; kadrosundaİlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan ve Ramazan Demir gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Yayına başka isimle çıkması beklenen 'Öğretmen' yakında FOX'ta!

84064329_538672326742336_1332144558519091200_n.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sonunda başladı. :Z Merakla beklediğim işlerden biri...

O fake klaketle inanmamıştım zaten. :F

Dizinin set ekiplerinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı, tanıtım çekimleri de yapıldı. Yöneticilerin de prim vermesi ayrı komedi zaten. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum. :) @Aserat

çekimler bugün başladı. Yiğit kardeş. Çekim mekanları da belli bu arada.

Dizinin set ekiplerinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı, tanıtım çekimleri de yapıldı. Yöneticilerin de prim vermesi ayrı komedi zaten. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum. :) @Aserat
Bana da söyleyebilirsin. Prim vermiyorum o klaketin fake olduğu belliydi daha önce de başka bir dizinin çekimlerinde aynı şey oldu yine ben fark ettim. Konu şahsi değil bunu kendine bağlama. O konuyu kim açsa fake klaketten dolayı aynı şeyi söylerdim. Dizinin çekimleri bugün başlamış işte.

Bana da söyleyebilirsin. Prim vermiyorum o klaketin fake olduğu belliydi daha önce de başka bir dizinin çekimlerinde aynı şey oldu yine ben fark ettim. Konu şahsi değil bunu kendine bağlama. O konuyu kim açsa fake klaketten dolayı aynı şeyi söylerdim. Dizinin çekimleri bugün başlamış işte.
Sana da söylerdim lakin üstte görüp yorum yapmışsın zaten. Ben o gün o plaketin altına setten fotoğraf da attım, ek olarak setten isimlere de ulaşıp teyit ettirdim. Dizinin oyuncularıyla değil, set ekibi ve yönetmeninin çekimlere başladığını öğrendim ve bunu da konunun altında yazdım. Plaketin doğru olmadığını gördüm lakin haber doğruydu, ek olarak dalga geçer gibi alta yazmak yerine beni etiketleyip sen de bana söyleyebilirdin. :)

Sana da söylerdim lakin üstte görüp yorum yapmışsın zaten. Ben o gün o plaketin altına setten fotoğraf da attım, ek olarak setten isimlere de ulaşıp teyit ettirdim. Dizinin oyuncularıyla değil, set ekibi ve yönetmeninin çekimlere başladığını öğrendim ve bunu da konunun altında yazdım. Plaketin doğru olmadığını gördüm lakin haber doğruydu, ek olarak dalga geçer gibi alta yazmak yerine beni etiketleyip sen de bana söyleyebilirdin. :)
Yalnız oyuncu olmadan nasıl çekimlere başlansın ben onu anlamadım. Ayrıca dalga geçer gibi alta yazmadım sadece o klaketin sahte olduğunu söyledim çünkü daha önce yine forumda bunun konusu döndü.

Bak dizinin ışık şefi bugün bunu paylaşmış asıl klaket bu ve çekimler bugün başlamış zaten Birsen de yazdı. :D

7C02D8A5-2656-49A9-A7EF-2BEAC438A3D9.jpeg

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
çekimler hangi okulda yapılıyor biliyor musun?

FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Öğretmen'in çekimleri başladı!

Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu; kadrosundaİlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan ve Ramazan Demir gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Yayına başka isimle çıkması beklenen 'Öğretmen' yakında FOX'ta!

84064329_538672326742336_1332144558519091200_n.jpg
Bu klaket mi gerçek şimdi :F

Sen açmamış mıydın canım konusunu @Yiğitt
Sonunda başladı. :Z Merakla beklediğim işlerden biri...

O fake klaketle inanmamıştım zaten. :F
Öğretmen olarak kalmalı. :A
Koray Kerimoğlu'nun yönetmenlik tarzını seviyorum, Bizim Hikaye'de kanıtladı kendisini. Bu dizinin konusunu bilmiyorum ama eğer gençlik dizisiyse konusu ve tanıtımlarına göre şans verilebilir. Salı olursa işi zor ama Ramo varken izler miyim sanmıyorum...
Çekimlerinin başlandığını okumuştum twiiterde ama klaket için bişi diyemicem ya
Merakla beklediğim bir dizi. Umarım beklediğim gibi güzel olur.
Setten ilk kareler:
EQV6pR4XYAArIwm

EQQpcJUXsAEkE5J

EQXBCF2W4AITFSd

EQZ8FeSXkAUlDUp

• Beğendim
Reactions: Angelica