'Kadın' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1578683821579.png

FOX TV'nin sevilen dizisi 'Kadın' ekranlara veda ediyor!

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı dizi ekran yolculuğunu sonlandırıyor. Büyük ilgiyle izlenilen dizi 81. bölümüyle ekran yolculuğunu sonlandıracak.

'Kadın' son dört bölümüyle salı akşamları FOX TV'de!

UTC final yaptığında @xBUGRAx sezon ortasında bitti diye dalga geçmişti sen de bana aynı şey Kadın için olursa senin yanında olacağım demiştin. O vakit sonunda geldi. :Z @Çiğdem

Allah'ım 2020 ne güzel geldi böyle. Ben yine sezon sonuna kadar devam eder sanmıştım ama neyse ki FOX da kırk yılda bir doğru iş yapıyormuş. :Z Ama 80 veya 82'de olsaymış keşke. :T:

• Güldürdün
Reactions: blacklion
UTC final yaptığında @xBUGRAx sezon ortasında bitti diye dalga geçmişti sen de bana aynı şey Kadın için olursa senin yanında olacağım demiştin. Şimdi vakti geldi. :Z @Çiğdem

Allah'ım 2020 ne güzel geldi böyle. Ben yine sezon sonuna kadar devam eder sanmıştım ama neyse ki FOX da kırk yılda bir doğru iş yapıyormuş. :Z Ama 80 veya 82'de olsaymış keşke. :T:

Biz zirvede bitiyoruz. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
UTC final yaptığında @xBUGRAx sezon ortasında bitti diye dalga geçmişti sen de bana aynı şey Kadın için olursa senin yanında olacağım demiştin. O vakit sonunda geldi. :Z @Çiğdem

UTC’yle bunun finali arasında bir fark var. Kadın’ın Ocak’ta final yapacağı aylar önce belliydi. Planlı yani. :D @denizz19 duyurmuştu hatta. :A Çatla. :Z

Yerine 'Baraj' gelir büyük ihtimalle. Daha da saçmaamadan, tadında bitmesi iyi olur.

Son düzenleme:
UTC ile birlikte takip ederdim, iki rakip dizide favorimdi. Gel gelelim ki iki dizinin de gidişatı ters tepti. İlk sezonunun benim için her zaman yeri ayrı olan, ikinci sezonuyla diziye mafya katarak beni kendinden soğutan ama çiftlere hep destek verdiğim bir diziydi. Arif-Bahar ve Ceyda-Raif'in yeri bende hep ayrı olacak.
Güle güle Saray apartmanı, güle güle Arif ??

Ekli dosyayı görüntüle 74681
FOX TV'nin sevilen dizisi 'Kadın' ekranlara veda ediyor!

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı dizi ekran yolculuğunu sonlandırıyor. Büyük ilgiyle izlenilen dizi 81. bölümüyle ekran yolculuğunu sonlandıracak.

'Kadın' son dört bölümüyle salı akşamları FOX TV'de!
Ramo olarak ilk rakibimizi daha başlamadan bitirdik :F :F

Kendinizi böyle avutun bakalım. :A
Avutma mı. :F Deniz bizzat sektörün içinden bir isimden bu bilgiyi aldı ve bak konuda ne yazıyor. :A Caner’in ayrılacağını ve Ocak’ta final yapacağını söylüyor. :A Sezon başından beri planlanan bir şey Yaprak Dökümü’nün finali gibi. :A

Senin izlediğin ve sezon ortasında pat diye kalkan dizilere benzemez bu. :A :A

Avutma mı. :F Deniz bizzat sektörün içinden bir isimden bu bilgiyi aldı ve bak konuda ne yazıyor. :A Caner’in ayrılacağını ve Ocak’ta final yapacağını söylüyor. :A Sezon başından beri planlanan bir şey Yaprak Dökümü’nün finali gibi. :A

Senin izlediğin ve sezon ortasında pat diye kalkan dizilere benzemez bu. :A :A

Benim sektör adamı olduğumu hazmedemedi hala :A kendisi hala kendi enlerini seçsin :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961