'Öğretmen' Dizisi İçin Kimlerin İsmi Geçiyor? Dizinin Yönetmeni Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Med Yapın'ın FOX için hazırladığı kod adı 'Öğretmen' olan dizi için kimlerin ismi geçiyor?

medyapim-logo-sq.jpg

Yapımcılığını Fatih Aksoy - Med Yapım'ın üstlendiği, Mr. Hiiragi's Homeroom'dan FOX için uyarlanacak kod adı 'Öğretmen' olan yeni dizi için İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu ve Ceren Moray ile görüşmelerin devam ettiği ortaya çıktı.

Ayrıca, dizinin yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturacak.

Kod adı ''Öğretmen'' yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş​

• Beğendim
Reactions: Klaus
Ceren'in dün attığı senaryo storysi bu diziyle ilgili herhalde

Ceren Moray dün senaryo resmi atınca belki filmdir diye düşünmüştüm kötü olmuş. :( Avlu için umutlar iyice azaldı. :T @alperuz

• Üzücü
Reactions: alperuz
50 dakkalık 8-10 bölümlük bir sezon çekmek bu kadar zor olmamalıydı ?
Yine de belli olmaz ya Kubilay Aka ve Alina Boz başka dizilerde olamalarına rağmen yazın Love 101'i çekti. Ceren'in bu dizide olacağı da kesin değil. Sadece Limon Film'in varlığı korkutuyor maalesef. :(

• Üzücü
Yine de belli olmaz ya Kubilay Aka ve Alina Boz başka dizilerde olamalarına rağmen yazın Love 101'i çekti. Ceren'in bu dizide olacağı da kesin değil. Sadece Limon Film'in varlığı korkutuyor maalesef. :(
AzDen izlemek istiyordum, bu diziyi hangi akla hizmet bitirdiler aklım almıyor :bilmem::T

• Üzücü
Reactions: Aserat
AzDen izlemek istiyordum, bu diziyi hangi akla hizmet bitirdiler aklım almıyor :bilmem::T
Daha net bir şey yok be bitirme deme. :A

Yani Ceren'i de anlayabiliyorum çünkü bir oyuncu olarak bir diziyi sonsuza kadar bekleyemez. Demet dizilerde fazla oynamadığı için bekleyebilir ama onun da para kazanması vs. lazım ve ne olacağı belirsiz bir işe karşı önlem alması normal. Yine de üzülüyor insan. :(

• Üzücü

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961