Hahha vlla Allah seni inandırsın @batuhankaralar ın fotolarını paylaştı o konudan etkiledin beni sandım Eşki diye sözlük varya batuhan ekşi diyince öyle bşi sandım oradan fotolar diye meğer soy ismiymiş ünlü adammıs @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @ForumdashGöğsündeki piercing. ? Çok da yakışmış. @Çiğdem sen genelde beğendiklerim homo çıkıyor diyordun, isyan ediyordun benim de beğendiğim erkekler hetero çıkıyor, onu ne yapacağız.
Konuyu @serhatt açmıs yorumu sen etmişsin zibidinin kralı işteEkşi değil ama bu baya tatlı.
Beni beğenmedin mi la beğendiysen istisnayımGöğsündeki piercing. ? Çok da yakışmış. @Çiğdem sen genelde beğendiklerim homo çıkıyor diyordun, isyan ediyordun benim de beğendiğim erkekler hetero çıkıyor, onu ne yapacağız.
Ay yeminle kara cahilsin sen 😱Hahha vlla Allah seni inandırsın @batuhankaralar ın fotolarını paylaştı o konudan etkiledin beni sandım Eşki diye sözlük varya batuhan ekşi diyince öyle bşi sandım oradan fotolar diye meğer soy ismiymiş ünlü adammıs @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Konumdan defol beğenmediysenKonuyu @serhatt açmıs yorumu sen etmişsin zibidinin kralı işte
Belki tanıyorum nerden bilcen Belki ejderham var
Meme ucundakilere dayanarak vardın bu kanıya biliyorumBelki tanıyorum nerden bilcen Belki ejderham var
Hiç vallaÖyle olmasa @serhatt konusunu açarmıydı
Konudan gidin demiş birde @serhattHiç valla
keşke öyle olsaÖyle olmasa @serhatt konusunu açarmıydı
g*y düşmanları olarak sizi konumda istemiyorumKonudan gidin demiş birde @serhatt
O konuda benim şansım tutuyor her sevdiğim yabancı oyuncu şey çıkar dean harıc @xemrexxx @Forumdashg*y düşmanları olarak sizi konumda istemiyorum
Dean da öyle kendini kandırmaO konuda benim şansım tutuyor her sevdiğim yabancı oyuncu şey çıkar dean harıc @xemrexxx @Forumdash
@xemrexxx den gördün bir foto yanlıs tanıdın dağ gibi adamı @ForumdashDean da öyle kendini kandırma
Mutlu bir evliliği var GEçenlerde evini dolaştiran bi videosuna denk geldim@xemrexxx den gördün bir foto yanlıs tanıdın dağ gibi adamı @Forumdash