2019'da En Çok Konuşulan 4 İsim Kim?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,643
Puanı
1,060
1576676861777.png

2019'un en çok konuşulan 4 ünlü ismi belli oldu!

Habermetre'nin verilerine göre Ocak ayından bu yana en çok konuşulan ünlü isimler; Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlutuğ, yaptığı açıklamalarla ve davranışlarıyla çok eleştirilen Can Yaman, Mucize Doktor dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Taner Ölmez ve kendisinden 48 yaş büyük bir adamla evlenip gündeme bomba gibi düşen Meltem Miraloğlu oldu.

1576676897938.png

1576676967908.png

Şaka gibi haber :F son 4 ay içinde oln olay tüm yılda konusuln olaylardan daha cok mu konusulmuş:F hele o kızın evliliği 1 hafta bile konuşulmamiştr be:F

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Şaka gibi haber :F son 4 ay içinde oln olay tüm yılda konusuln olaylardan daha cok mu konusulmuş:F hele o kızın evliliği 1 hafta bile konuşulmamiştr be:F
Beren Saat ayrılacak mı barışacak mı haberleriyle yıl boyu daha çok ilgi çekti. Geçen gün Show TV'de magazin programında kendilerince Yılın Enlerini belirlemişler, en çok konuşulan isim Beren Saat demişler. Gerçekten sürekli Kenan ile haberleriyle çıktılar yıl boyu. :D

Bu isimler hep son 3-4 ayın isimleri, kaynak pek gerçekçi gelmedi bana.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Diğerlerinin aksine magazinsel olaylarla gündeme gelmeyen Taner Ölmez'e tebrikler. :Z
En çok şaşırtan tabi ki Taner Ölmez bence. Kim derdi ki Taner Ölmez'in başrolünde ki bir dizi 20'li reytingler alacak diye? Aslında Mucize Doktor başrolün oyuncu değil hikaye olduğunu gösterdi tam anlamıyla. Yoksa ortalamanın altı sayılabilecek tipte bir oyuncu Taner yakışıklı degil yani, hicbir çekiciliği ve cazibesi yok. Oyunculuk olarak da çok iyi, waaov değil o da ortalama. Otistik birini çok iyi üstüne giydiğini düşünmüyorum, bir Rıza Kocaoğlu değil. Çukur'da resmen oynamıyor yaşıyor o Aliço'yu. Ama hikayesiyle seyirciyi içine aldı Mucize Doktor. Ve yılın en sürpriz ismi oldu..

Can Yaman zaten hep vasattı ve rezildi, sadece daha da rezil oldu. İnsan içine cikabilecek yuzu olmaması gerekirdi bu saatten sonra...

Meltem Miraloğlu'nun ilişkisinden bana ne, sana ne. Kızın kaç yaşında birisiyle birlikte olması, evlenmesini yargılamak kimsenin haddine değil...
Oyunculuğunu beğenmen için ne yapsın istersin. Adam her hafta döktürüyor ama hala yaranamıyor belli bir kitleye. :)

• Harika
Reactions: offensive
Beren Saat ayrılacak mı barışacak mı haberleriyle yıl boyu daha çok ilgi çekti. Geçen gün Show TV'de magazin programında kendilerince Yılın Enlerini belirlemişler, en çok konuşulan isim Beren Saat demişler. Gerçekten sürekli Kenan ile haberleriyle çıktılar yıl boyu. :D

Bu isimler hep son 3-4 ayın isimleri, kaynak pek gerçekçi gelmedi bana.
Bir de Demet Akalın :A aeda vs berkay mahkemwleri berkay ve zırvaları filan:F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
O konular venden uzak ama magazin gerçekten eksik :( bi ara acılıyordu kanal etkinliğinde ne guzel:(
Bununla ilgili bir çalışma yapılsa güzel olur, yani sürekli açılmasa bile ''2019 Önemli Magazin Olayları'' gibi bir konu oluşturulup bir arşiv oluşturulabilir. @Aserat yapsa sevabına, sever böyle işleri. :A