'Doğduğun Ev Kaderindir'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
TV 8'in merakla beklenen yeni dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir'in yayın tarihi belli oldu!

EMFQiLMWwAIKie5.jpg:large

Yapımcılığını OG Medya'nın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı ve kadrosunda İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir gibi isimlerin yer aldığı dizi ilk bölümüyle 25 Aralık Çarşamba izleyici karşısına çıkacak.

'Doğduğun Ev Kaderindir' ilk bölümüyle 25 Aralık Çarşamba TV8'de başlıyor!​

Bu ne hız ya, yapıldı mı tanıtımı o kadar? Ben Ocak'a kalır diye düşünüyordum. :D Çarşamba günü de boşluk var ama bu boşluğu bu iş doldurabilir mi? Bilemiyorum.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çarşamba başlatıp Cuma'ya mı alacak Acun yine acaba? (b)

Hem ne bu hız? Bir - iki hafta bölüm tanıtımı yapılsaydı...

Herkes cuma diye beklerken sürpriz oldu. Kızım gibi 2. bölümde gün değiştirirse şaşırmam ki Masterchef bölüneceği için büyük ihtimalle değiştirecek. :A 2-3 hafta daha beklemek bu kadar zor olmamalıydı.

Konusu ilginç geliyor bana...AB tarafında ilgi çeker bence...Yürütebilir Çarşambaları gibime geliyor... Diğer günlere kaydırmaz çünkü Survivor başlatacak kışa Acun..

Fragmanı bekliyorum heyecanla ... bende Ocak diye tahmin ediyordum erken oldu sanki sizce erken olmadı mı?

Bu ne hız ya, yapıldı mı tanıtımı o kadar? Ben Ocak'a kalır diye düşünüyordum. :D Çarşamba günü de boşluk var ama bu boşluğu bu iş doldurabilir mi? Bilemiyorum.

Ben diyecektim hep yeni yılda diyorlardı çıkan haberlerde şaşırdım valla :D birde çarşambaya koyuyor osmanın karşısında zor olur bence

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Ben diyecektim hep yeni yılda diyorlardı çıkan haberlerde şaşırdım valla :D birde çarşambaya koyuyor osmanın karşısında zor olur bence

Acun'un işi belli olmaz abla. :D Geçen sene Kızım'ı koydu, ikinci haftadan Cuma'ya aldı. :D Bir bildiği vardır, ama cidden işi zor dediğin gibi.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kuruluş Osman karşısında şansı olacağını düşünmüyorum. 2-3 bölüme günü değişir. :)

Bir kumar gibi karar. Kızım dizisinde absürt kanal alınca yükselmez diye dalga geçmiştim yükselmişti. Belli olmaz.