'Benimle Söyle'nin Yeni Sezon Çekimleri Başladı! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'den FOX'a transfer olan Med Yapım imzalı 'Benimle Söyle'nin yeni sezon çekimleri başladı!

Yapımcılığını Medyapım'ın, sunuculuğunu Enis Arıkan'ın, jüri kaptanlığını Birce Akalay'ın üstlendiği; jüri kadrosunda Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi isimlerden oluşan 100 kişilik bir ekibin yer aldığı programın yeni sezon çekimleri başladı.

'Benimle Söyle' yeni sezon bölümleriyle Ocak'ta FOX'ta!

İster misiniz yılbaşı gecesi başlatsın? Umarım yapmazlar öyle bir hata, ellerinde Yaparsın Aşkım alternatifi var onu değerlendirsinler. :X

Kadro da değişir büyük ihtimalle, Birce'nin dizisi var mesela buraya vakit ayıramayabilir.

Ben ilk sezonu keyifle izledim, birkaç eksiği vardı, orjinal konseptleri inceleyip o eksikleride giderdiyseler harika olur.. Heyecanla bekliyorum ????

İster misiniz yılbaşı gecesi başlatsın? Umarım yapmazlar öyle bir hata, ellerinde Yaparsın Aşkım alternatifi var onu değerlendirsinler. :X

Kadro da değişir büyük ihtimalle, Birce'nin dizisi var mesela buraya vakit ayıramayabilir.
En son yaparsın aşkım y.özel dendi zaten degismezse.. :bhr:

FOX hangi akla hizmet aldı ki bu bitik programı, ne bekliyor acaba :F