FF Güldürmeyen Mesajlara Güldürdün Atmak

@xemrexxx nin mesajlarında çoğu kez tam okumadan otomatikmen attığım tepkidir. (böyle yazınca çok ciddi görünür ve tepkisiz kalır mesaj)

Bazı mesajlarda kişinin mesaj stiline göre tepki veriyorum ben :D

@xemrexxx nin mesajlarında çoğu kez okumadan attığım tepkidir :A (bu smile'den dolayı okuyan kişide otomatikmen güldürü atıyor :A )

@MasacRE ile bir testimiz olmuştu, genelde toplu etiketlerde ilk kişi o mesaja ne tepki veriyorsa sonra çoğunlukta herkes aynı tepkiyi veriyor mesaja :D

Bu akım sanırım benle başladı ama ben forumda sizlerle goygoy ederken hep yüzüm gülümsedi için gerçekten gülüyorum yanı yüzüm sizlerle konusurkan hiç asılmıyorkı reelde nasıl bir arkadsımla gülerek sohbet ediyorsak gözlerimin içi parlıyor o enerji sayesinde kaynaştık zaten :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @serhatt @Aserat
D1TcV0MW0AE6JoF.jpg

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Bu akım sanırım benle başladı ama ben forumda sizlerle goygoy ederken hep yüzüm gülümsedi için gerçekten gülüyorum yanı yüzüm sizlerle konusurkan hiç asılmıyorkı reelde nasıl bir arkadsımla gülerek sohbet ediyorsak gözlerimin içi parlıyor o enerji sayesinde kaynaştık zaten :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @serhatt @Aserat
Ben gayet gülüyorum, neşeli insanlarla konuşunca. :D Sorun farklı sanırım. :D

• Harika
Reactions: Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961