TV8 de Reyting Sonuçlarını Yayınlamayı Durdurdu!

Ćok üzücü bir haber. Aslında tv8 tiak abonesi olduğu için sitesinden yayınlayabiliyordu reytingleri. Yani parasını ödediği için yayınlayabiliyordu. Şimdi bir anda neden kesti çok ilginç. Umarım tekrar yayınlamaya başlar veya program saatleriye bakabileceğimiz farklı bir yer bulabiliriz.

Gazete sayfalarında reyting oranları paylaşılıyor. Star, Akşam, Habertürk, bu sitelerde var. Medyafaresi falan yasaklanırsa,oraları kaynak gösterip yayınlamaya devam edemez misiniz?
Zaten onlar da kurallara uygun olarak oransız yayınlıyorlar, yasaklanma gibi bir durum olmaz..

Zaten onlar da kurallara uygun olarak oransız yayınlıyorlar, yasaklanma gibi bir durum olmaz..
Kaç reyting aldıkları belli o sayfalarda, eğer oransız derken onları demek istiyorsan? misal BZÇO 11. küsür almış o sayfalara göre.
Umarım tamamiyle heryerde yasaklanamaz çünkü reyting konuları forumuzda daima ilgi gören bir konu :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Kaç reyting aldıkları belli o sayfalarda, eğer oransız derken onları demek istiyorsan? misal BZÇO 11. küsür almış o sayfalara göre.
Umarım tamamiyle heryerde yasaklanamaz çünkü reyting konuları forumuzda daima ilgi gören bir konu :D
Ben Habertürk'e baktım göremedim link atabilir misin sana zahmet. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
TV8'in arada 1-2 gün yayınlamadığı veya geç kaldığı oluyordu ama sayfayı toptan kaldırması işin vehametini gösteriyor. :( Uçankuş da bırakırsa yandık..

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
20 yıldır yayınlanan reyting sonuçlarını yasaklamak gerçekten büyük bir saçmalık, neden sektördeki kimse bu karara itiraz etmez, mücadele vermez anlamıyorum. Başta Ali Eyüboğlu, Cengiz Semercioğlu vs. bu isimlerin tepki göstermesi lazımdı gerçi.
Onlar da korkuyorlar çünküü :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Açıkçası hergün bakıyordum bende...Görünce yadırgadım...Şuanlık dediğiniz gibi uçankuş üzerinden devam edeceğiz :)

Her yerde yasaklandığına göre birileri reytingler ile istediği gibi oynayabilir. Esra Erollar 6 reytinglere çıkar misal. Ya da reytinglerde olmayan bir program olan kış şehirleri her ne ise hayalet program olarak zirveye oynamaya devam eder. !.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Her yerde yasaklandığına göre birileri reytingler ile istediği gibi oynayabilir. Esra Erollar 6 reytinglere çıkar misal. Ya da reytinglerde olmayan bir program olan kış şehirleri her ne ise hayalet program olarak zirveye oynamaya devam eder. !.
Kırmızı yerdeki gibi dersen eğer derler ki yayınlandıgı halde oynama yaptılar zaten :A (agb)

Esra Erol'dan sonra yayınlanıyor Kış Şehirleri:A