- Reaksiyon puanı
- 18,893
- Puanı
- 1,060
Ankamall Avmde bugün açılacak olan açılışa özel büyük indirimlerin yanısıra 50 tane bedava telefon dağıtacak olan Mi Store yoğunluktan dolayı açılamadı...
Bu yeni yetme AVM'ler yokken Ankamall ve Optimum vardı...Aynen en sevdiğim avmmiz.
Buradan ne anlıyorsunuz ya, her gittiğimde çok kalabalık. Tamam her aradığını buluyorsun da ana baba günü yani. Armada favorim, bomboş git işini hallet. MetroMall de bomboş, çoğu yerde indirimden bulamadığım şeyleri orada fazlasıyla buluyorum.Aynen en sevdiğim avmmiz.
Buradan ne anlıyorsunuz ya, her gittiğimde çok kalabalık. Tamam her aradığını buluyorsun da ana baba günü yani. Armada favorim, bomboş git işini hallet. MetroMall de bomboş, çoğu yerde indirimden bulamadığım şeyleri orada fazlasıyla buluyorum.
Aradığımı bulamazsam geliyorum, zaten Keçiören’den metroya binip AKM’de iniyorum, oradan da OSB’ye biniyorum 40 dakikaya varıyorum metroyla. Kimse yok, sessiz sakin, tüm işlerimi hallediyorum ondan iyisi mi olur.Taa Metromall'e geliyor musun. 😱
Aradığımı bulamazsam geliyorum, zaten Keçiören’den metroya binip AKM’de iniyorum, oradan da OSB’ye biniyorum 40 dakikaya varıyorum metroyla. Kimse yok, sessiz sakin, tüm işlerimi hallediyorum ondan iyisi mi olur.
Armada'nın mimarisi çok kötü girince kayboluyorum. MetroMall de keko kaynıyor.Buradan ne anlıyorsunuz ya, her gittiğimde çok kalabalık. Tamam her aradığını buluyorsun da ana baba günü yani. Armada favorim, bomboş git işini hallet. MetroMall de bomboş, çoğu yerde indirimden bulamadığım şeyleri orada fazlasıyla buluyorum.
Geçen haftasonu alışveriş için gitmiştim de izdihamdan anladım bir şeyler olacağını.
Hemen topukladım zaten.
Evet Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde master yapıyorum.Ankara'da mısın? 😱
Evet Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde master yapıyorum.
Gülhaneye yakın kalıyorum, Etlik'de. Sen?Çok iyi. Nerede kalıyorsun?
Gülhaneye yakın kalıyorum, Etlik'de. Sen?