Teşekkürler @Aserat senden beklediğim puan.
Teşekkürler @Aserat senden beklediğim puan.
Yazık.... @Aserat
Amin aşkım
@Maskeli Fedai Çok uğraştırıyor gerçektenSeni jürilikten kovmayi düsünüyoruz @Çiğdem 'le. Biktik torpil gecmenden artik.
Ikisi de seni kolay lokma olarak görüp finali garantilemek istemis o zaman. @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Çiğdem @serhattRakiplerim 1 vermiş, halkımızın oylarını bekliyorum. Anadolu Yıldız'ın yanında olacak, finale taşıyacak hayırlısıyla.
En azından geçmiş geçmişte kalıyor şükürYedirmem onları erkeklerim de kadınlarım da ayrı tattaydı. ??
Kız dünya bu kadar dönmüyor yavaş be.Hhaha o şuan @dreamy a sahip çıkmaya karar verdim
Lokma boğazlarda kalacak hayırlısıyla.Ikisi de seni kolay lokma olarak görüp finali garantilemek istemis o zaman. @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Çiğdem @serhatt
Aynen Sebnem Ferah'tir kesin. @dreamyBen değilim, o kesin.
Yanımda seni de götürürüm gidersem.@ozgur2113 bu sefer SAHİDEN elendin tatlım...
Ay daha erken, birkaç puan daha yolla.Ilk puan durumu birazdan!
Benim finalde halletmem gereken işler var, sonra gelirim yanına.Yanımda seni de götürürüm gidersem.
Kurşun atmadığına şükretsin
Yıldız Tilbe’yi kolay lokma görmek mi 😱 Çarpılırım valla. @YiğittIkisi de seni kolay lokma olarak görüp finali garantilemek istemis o zaman. @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Çiğdem @serhatt