'The Taste Türkiye' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
The-Taste-Turkiye-haber-resim-bf8a9192-ac0a-4c5a-991f-320d70806b24-mpositioned-640x360.jpg

FOX'un sevilen yemek yarışması The Taste Türkiye final yapıyor.

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın, moderatörlüğünü Hazer Amani'nin, jüri üyeliğini ise Ali Ronay, Esen Hünal ve Rıfat İnce'nin üstlendiği; düşük reytingler nedeniyle saat ve gün değiştiren yapım, bu hafta yayınlanacak olan 23. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

The Taste Türkiye, final bölümüyle yarın 23.45'te FOX'ta!

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Cumartesi günü 3 bile alamayan HYS ve izlenmeme rekorları kıran bu yarışma bile 23 bölüm sürerken BAH'ın 4 reytingle bu kadarını bile görememesi aklıma geliyor sinirleniyorum yine. :(

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
The-Taste-Turkiye-haber-resim-bf8a9192-ac0a-4c5a-991f-320d70806b24-mpositioned-640x360.jpg

FOX'un sevilen yemek yarışması The Taste Türkiye final yapıyor.

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın, moderatörlüğünü Hazer Amani'nin, jüri üyeliğini ise Ali Ronay, Esen Hünal ve Rıfat İnce'nin üstlendiği; düşük reytingler nedeniyle saat ve gün değiştiren yapım, bu hafta yayınlanacak olan 23. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

The Taste Türkiye, final bölümüyle yarın 23.45'te FOX'ta!

Sonunda :) Ama sitede ve yayın akışında hala yeni bölüm yazıyor? (b)

Ben çoktan bitti sanıyordum duyunca șașırdım :A

Çok kaliteli bir yemek programıydı. En büyük hatası yabancı isimle ekrana çıkmasıydı. Masterchef gibi basit bir isimle çıksaydı keşke. Ben arada izlerdim üzüldüm bitmesine.