Sen bana 1 mi verdin be.ben varım![]()
Sen bana 1 mi verdin be.ben varım![]()
ben varım![]()
Ağlarken gülmek diyelim ona..Atar yapma bana keyifliydin gayet de ne bileyim.![]()
Insallah yabanci severler olarak en az 2 hafta daha yarismada tutariz Dua'yi.![]()
@ozgur2113 ü 10.sezonda kızağa çekeriz@Çiğdem bundan sonra yarismacilarisecerken ayiklayalim en iyisi, can ve mal güvenligimiz söz konusu.![]()
Iyi sinavlarin da basladigina göre Bi An Gel ile yaristirip tekrar eleyebilriz seni.Geldim sınavlarım başladı o yüzden yoktum. Biraz durup gideceğim.Fena gitmemişiz.
![]()
Video izleyemedim içinSende iyi bşi dediysen tamam ozaman
![]()
![]()
![]()
Haa normal şeyine döndün çöpçüler kralıYakındaki baz istasyonunu da kaldırsınlar kurtulalım senden, Destere'nin yanına gidersin kendini okyanuslara vurmaya![]()
![]()
@Yiğitt gel ve showunu yap3. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 106
Murat Boz 86
Mustafa Sandal 84
Şebnem Ferah 79
Buray 73
Barış Manço 69
Kıraç 56
Dua Lipa 53
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Bir Bi An Gel tutturmuşsunuz siz de.Iyi sinavlarin da basladigina göre Bi An Gel ile yaristirip tekrar eleyebilriz seni.@Çiğdem
Aklımda tuhaf bir format var @MayısKralı nı bile geçtin diceksinizO iş zor.Kazık çaktım daha bu yarışmaya.
![]()
Bak o gerçek hanzo gemide hanzo fotosu var@xBUGRAx
azgın..O hanzoysa evet ben de hanzocuyum.![]()
Sende tuhaflık bitmez zaten.