Şebo’ya hep yüksek verdim bu hafta olmadı şansa o da aynı puanı vermiş.Dedide noldu ilk ikide yer vermiş sankı@dreamy
Şebo’ya hep yüksek verdim bu hafta olmadı şansa o da aynı puanı vermiş.Dedide noldu ilk ikide yer vermiş sankı@dreamy
Özelden @serhatt a oyları gönderdim bekliyorum açıklamasını diyorsun ama mesaj yokmuş şarhoş kafayla araba sürülmez birisi sonucları senden alsınForum icmis, ben degil etiketlememe ragmen bazen etiket gitmiyor.![]()
@ozgur2113 Utan@MayısKralı'nın Oyları:
7 Buray
6 Murat Boz
5 Yıldız Tilbe
4 Mustafa Sandal
3 Barış Manço
2 Şebnem
1 Kıraç
O 5 sen 3 değilmiŞebo’ya hep yüksek verdim bu hafta olmadı şansa o da aynı puanı vermiş.![]()
Şebnem ve Buray, Musti ve Murat’ın ensesinde.2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 70
Mustafa Sandal 57
Murat Boz 56
Buray 54
Şebnem Ferah 53
Barış Manço 44
Dua Lipa 37
Kıraç 36
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 70
Mustafa Sandal 57
Murat Boz 56
Buray 54
Şebnem Ferah 53
Barış Manço 44
Dua Lipa 37
Kıraç 36
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Kıraç vs Dua bence. Rahat ol sen.Şaka maka şu an sonuncuyuz ve eleniyoruz gibi. Bu şarkıyla küme mücadelesi vermeyi beklemiyordum ne umduk ne bulduk.@bazinga
Pek sevmiyorum Dua’yı napayım canım.Ben @ozgur2113 olsam gercekten yüzüne bakamam, su ana kadar tam puan veren tek kisi herhalde.![]()
Gel @ozmoturk ve Berlin gibi bir kahramanlık yap @Tolstoyevski @MayısKralı @mrt-06 kurtar2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 70
Mustafa Sandal 57
Murat Boz 56
Buray 54
Şebnem Ferah 53
Barış Manço 44
Dua Lipa 37
Kıraç 36
Yabancilar +50 ile baslasin dedin ama bu hafta resmen Dua'ya darbe vurdun.Kıraç vs Dua bence. Rahat ol sen.![]()
Beni rahat bırakın da Murat ile takılın.Şebnem ve Buray, Musti ve Murat’ın ensesinde.@dreamy