@batuhankaralar oy kullandi.@batuhankaralar kullandıysa Yıldız’a düşük oy vermesini bekliyorum ama ters köşe yapıp Barış’a da düşük verirse üzülürüm![]()
@batuhankaralar oy kullandi.@batuhankaralar kullandıysa Yıldız’a düşük oy vermesini bekliyorum ama ters köşe yapıp Barış’a da düşük verirse üzülürüm![]()
Az bile yaptım sana nankörBen verdiği puana değil diğerleriyle olan sıralamama bakarım. Yanlış hatırlamıyorsam sondan ikinciydim.![]()
@MayısKralı senden 7 ya da 8 bekliyordum ama yine de thank you![]()
işte sen trip atman gerekiyorsan @serhatt seni şikayet ediyor banaBen verdiği puana değil diğerleriyle olan sıralamama bakarım. Yanlış hatırlamıyorsam sondan ikinciydim.![]()
Sende kimden yanasın safını belirle
Kendi gibi değişik oylamıs @DarkLegenD@DarkLegenD'in Oyları:
09- Barış Manço - Arkadaşım Eşek
08- Kıraç - Gülpembe (Barış abi? Sen misin?)
07- Şebnem Ferah - Mayın Tarlası
06- Buray - Aşk Bitsin
05- Mustafa Sandal - Kadere Bak
04- Oğuzhan Koç - Çat Kapı
03- Yıldız Tilbe - Emi
02- Murat Boz - Soyadımsın
01- Dua Lipa - IGDA
@DarkLegenD banlanman ümidiyle...@DarkLegenD'in Oyları:
09- Barış Manço - Arkadaşım Eşek
08- Kıraç - Gülpembe (Barış abi? Sen misin?)
07- Şebnem Ferah - Mayın Tarlası
06- Buray - Aşk Bitsin
05- Mustafa Sandal - Kadere Bak
04- Oğuzhan Koç - Çat Kapı
03- Yıldız Tilbe - Emi
02- Murat Boz - Soyadımsın
01- Dua Lipa - IGDA
Sen eşşeğini sucuk olmasından kurtarmıssın daha ne telası ediyonkıOyu gördükten sonra bu mesaja harika ya da olmamış ya da beğeni atacağım![]()
Jüri üyeleri arasindan cikaralim. Ne dersin?Kendi gibi değişik oylamıs @DarkLegenD![]()
Haftaya inşallah canım.İlk 3ümü çok beğendim ama keşke 8isana vereydim![]()
Zorla oy istersen kullanır tabi...
Sevdiğin şarkılar gelecektir illaki ileriki haftalarda o günleri bekliyorumAz bile yaptım sana nankör![]()
Ben son 2 hariç tüm şarkıları beğendim kiKadere Bak kullan tam puan demişdin birde bana atacan yarışmasında @MayısKralı@bazinga
Gerçi Murata 1 vermişsin Tersmi oyladın@denizz19
Ne zoru, adam kendi hür iradesiyle kullandi.Haftaya inşallah canım.
Zorla oy istersen kullanır tabi...