Açıkçası hala pessimistic düşüncelerde kalman üzücü arkadaşım...Nazik düsüncen için tesekkür ederim Serhat.. Maalesef kime güvenecegimizi bilemiyoruz artik.. Hayat bu iste; mutlu anlarimizin bedelini mutlaka ödetiyor..
@emreemreu Benden eskiymişsin dostum. Ama forumda aktif olduğum 2-3 yıl öncesinde seni hiç görmemiştim.
Hm gel ozaman senle de tanisalimGüzel bir duygu. Burada birçok farklı fikirde insanlarla tanıştım ve hepimiz forum için çalıştık.![]()
Forumun çöp üyelerle dolması hakkında ne düşünüyorsun diyeyim bende
Fks14 oldu fks22 vay be uzun zaman geçmiş![]()
Açıkçası hala pessimistic düşüncelerde kalman üzücü arkadaşım...
Oo Fruko beyciğim hoşgeldiniz özlettiniz kendiniziAynen, çok uzun zaman geçti. Özledim eski günleri..![]()
Oo Fruko beyciğim hoşgeldiniz özlettiniz kendiniziUlan zaman kadar ihanet eden bir olay var mı bu dünyada yaşlandık be
İyiyim çok Şükür. Sen nasılsınHosbulduk hosbulduk. Iyisindir insallah![]()
İyiyim çok Şükür. Sen nasılsın
Benim soru yapacaklarından ziyade tahmini olunacak ve olmasını istediklerinle alakalıydı ama anladım5 yıl uzun bir süre. Bir planlama yaparken Allah nasip ederse senelik yaparım. Yani 5 yıl sonrasının planlaması için 4 yıl geçmesi gerek.![]()
Benim soru yapacaklarından ziyade tahmini olunacak ve olmasını istediklerinle alakalıydı ama anladım
Ozaman 1 sene olarak cevaplayabilirsin
Bende son zamanlarda senelik yapıyorum. 2019 başlarında şöyle bir liste yapmıştım ve Türkiye izinindeki planlarim harici hepsini gercekleştirmiş oldum: