FF Sorgu Odası - Hafta 78 - Sorgudaki İsim: Emreemreu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun çöp üyelerle dolması hakkında ne düşünüyorsun diyeyim bende

• Beğendim
Reactions: Billy Kane
Nazik düsüncen için tesekkür ederim Serhat.. Maalesef kime güvenecegimizi bilemiyoruz artik.. Hayat bu iste; mutlu anlarimizin bedelini mutlaka ödetiyor..
Açıkçası hala pessimistic düşüncelerde kalman üzücü arkadaşım...

@emreemreu Benden eskiymişsin dostum. Ama forumda aktif olduğum 2-3 yıl öncesinde seni hiç görmemiştim.

Açıkçası hala pessimistic düşüncelerde kalman üzücü arkadaşım...

Yok aksine. Hayata artik daha pozitif bakiyorum. Negatif seylere bakmamaya çalisiyorum, ama gerçekleri de inkar etmiyorum. Gerçekleri kabullenerek daha güçlendigimi hissediyorum. Hayat çok güzeldir. :)

@emreemreu 5 yıl sonra sence hayatın nasıl olur?

5 yıl sonra hayatının nasıl olmasını isterdin?

• Beğendim
Reactions: emreemreu
5 yıl uzun bir süre. Bir planlama yaparken Allah nasip ederse senelik yaparım. Yani 5 yıl sonrasının planlaması için 4 yıl geçmesi gerek. :)
Benim soru yapacaklarından ziyade tahmini olunacak ve olmasını istediklerinle alakalıydı ama anladım :)
Ozaman 1 sene olarak cevaplayabilirsin :D

Bende son zamanlarda senelik yapıyorum. 2019 başlarında şöyle bir liste yapmıştım ve Türkiye izinindeki planlarim harici hepsini gercekleştirmiş oldum :D :
820jGr.png

• Beğendim
Reactions: emreemreu
Benim soru yapacaklarından ziyade tahmini olunacak ve olmasını istediklerinle alakalıydı ama anladım :)
Ozaman 1 sene olarak cevaplayabilirsin :D

Bende son zamanlarda senelik yapıyorum. 2019 başlarında şöyle bir liste yapmıştım ve Türkiye izinindeki planlarim harici hepsini gercekleştirmiş oldum :D :

Yarın cevaplarım bunu. Telefondan yazması zor biraz. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...