eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta Sonuçları

@Tolstoyevski , @-potterhead- , @ozgur2113 ve @denizz19 hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim:oley:

@batuhankaralar bu haftaya kadar güzel şarkılarla yarıştın bence kesinlikle zamanından önce veda ettin. Senin adına üzüldüm. Seni de 7 haftalık maceran için tebrik ederim.

( @Yiğitt allem edip kallem edip elenmekten yırttın karşiim bu yüzden seni de tebrik ediyorum :A Yıldız reisi elemek öyle kolay değil :A)

Ve bu haftaki emeklerinden dolayı @kerem 'e de ayrıca teşekkür ediyorum.

okey.png

• Harika
Reactions: Özgür
Dua final puanı alamaz demiştim. :A :A

Yine haklı çıktık. :A

@Tolstoyevski , @-potterhead- , @ozgur2113 ve @denizz19 hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim:oley:

@batuhankaralar bu haftaya kadar güzel şarkılarla yarıştın bence kesinlikle zamanından önce veda ettin. Senin adına üzüldüm. Seni de 7 haftalık maceran için tebrik ederim.

( @Yiğitt allem edip kallem edip elenmekten yırttın karşiim bu yüzden seni de tebrik ediyorum :A Yıldız reisi elemek öyle kolay değil :A)

Ve bu haftaki emeklerinden dolayı @kerem 'e de ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu hafta kötü şarkıyla geldim, yaptığım hatadan dolayı elenmem üzerdi yani. Haftaya bomba gibiyiz, artık şampiyonluğa yürümeye başlıyoruz hayırlısıyla. :Z

• Harika
Reactions: alperuz
@Tolstoyevski @-potterhead- @ozgur2113 @denizz19 tebrik ederim hak ettiniz :D

Deniz ilk final puanını almana çok sevindim :D

@batuhankaralar geçmiş olsun. :( Gülüp eğleniyoruz sonuçlarda ama üzüldüm tabii ki elenmene :D İyi geldin buralara kadar Imagine ile, çok şey kattın yarışmaya :D

@kerem emeklerine sağlık tekrardan, daha iyi sunulamazdı valla. :bhr: :Z @Çiğdem hanım bekleniyor artık, yarışma da özledi onu :A
@kerem e bu süreçte nekadar tşk etsem az yine harika bir sonuclar oldu forum için nekadar önemli bir mihenk taşı olduğu ortada 20 den fazla üye yaklasık 3 saat hep birlikte eğleniyor aynı şeyle ilgileniyor ve bu süreçte aksamayıp forumu canlı tutmasında çok önemli rol oynadı @kerem 20:00 dan beridir 4 saate yakın burdayız yanı :bhr: :bhr: :bhr:

Ben artık kaçıyorum yarın duyurucaz inş ben dönerim şimdirik kaçmam gerekiyor @Yiğitt @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @dreamy görüşürüz sizleri çok özledim

:Z:Z:Z

@kerem e bu süreçte nekadar tşk etsem az yine harika bir sonuclar oldu forum için nekadar önemli bir mihenk taşı olduğu ortada 20 den fazla üye yaklasık 3 saat hep birlikte eğleniyor aynı şeyle ilgileniyor ve bu süreçte aksamayıp forumu canlı tutmasında çok önemli rol oynadı @kerem 20:00 dan beridir 4 saate yakın burdayız yanı :bhr: :bhr: :bhr:

Ben artık kaçıyorum yarın duyurucaz inş ben dönerim şimdirik kaçmam gerekiyor @Yiğitt @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @dreamy görüşürüz sizleri çok özledim

cnm bir an önce dön aramıza :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem

Cidden öyle kız normalde fazla aktif olmayan, mesaj yazmayan benim bile sonuçlarda çenem düşüyor. :F Dön artık sen de sahalara. :A

Emeklerinize sağlık. :Z @kerem

• Harika
Reactions: kerem and Çiğdem
Cidden öyle kız normalde fazla aktif olmayan, mesaj yazmayan benim bile sonuçlarda çenem düşüyor. :F Dön artık sen de sahalara. :A

Emeklerinize sağlık. :Z @kerem
Çoğu üye kendi mesaj rekorunu kırar MS dönemlerinde :A Siz böyle olunca zaten forumun tadı çıkıyor ve artık eğlenceden başka bişide olmasın forumda dileklerim hep bu yönde :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: Özgür