- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Sevilmemiş maalesef Gel Bana
Sevilmemiş maalesef Gel Bana
İlk tercihin neydiSon anda değişiklik yapmıştım![]()
Yıldız'la mı 😱Ay yok elenmem, bu haftayı atlatalım da hayırlısıyla şampiyonluğa yürüyeceğiz![]()
Oda akustik tarzında ama sanıyorum onda yarışmada kalma ihtimali daha fazlaydıİlk tercihin neydi![]()
Gerçi dısarıda kalan şarkılar çok iyiydi geçen saymastımya acaba dicemde olan olmus @bazinga kurtulaya baksın ama Mustimin kaderi bu tam iyilere geçecekken eliyorlarSevilmemiş maalesef Gel Bana![]()
![]()
Yeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.@ozmoturk'un Oyları:
11 Mabel Matiz
10 Buray
9 Murat Boz
8 Mustafa Sandal
7 Kıraç
6 Oğuzhan Koç
5 Şebnem Ferah
4 Barış Manço
3 Yıldız Tilbe
2 Dua Lipa
1 Imagine Dragons
@Yiğitt beni dinlemedi, listesinde cok kötü 2-3 sarki var.Yıldız'la mı 😱
Bu hafta gitmezsen haftaya gidici gibisin![]()
Niye?Yeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.
Aaa bilmiyorum cnm bende son 3 haftadır sizle öğreniyorum ama renk kattın yanı birazda tanıttın benceOda akustik tarzında ama sanıyorum onda yarışmada kalma ihtimali daha fazlaydı![]()
Çok şükürYeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.
Boş yere antilik yapma, bana ettiğin dua mesajlarını yayarım ortalığaYıldız'la mı 😱
Bu hafta gitmezsen haftaya gidici gibisin![]()
Kıraç bile -20 puandan gelip önüme geçti, şu şarkı 1 puanı hak edecek bir şarkı değil kesinlikle. Olur da elenirsem bu rezaleti görmek istemiyorum
Neyse vazgeçtim bir sonraki puan durumunda bir kez daha düşüneceğim@S.G.A.T.'ın Oyları:
Dua Lipa - I got new rules, I count 'emPop tarihinin en iyilerinden 11
İmagine Dragons - Born To Be Yours (Müziklerinin altyapıları çok iyi.) 10
Mustafa Sandal - Gel Bana (Bu adam harika bir insan.) 9
Şebnem Ferah - Can Kırıkları (Şebo yine kalitesini göstermiş. Zirve şarkılarına kadar gelebilirse kendi listemin hep en yukarılarında olur gibi gözüküyor.) 8
Murat Boz & Soner - İki Medeni İnsan (eskiden dinlerdim, daha da iyi ala bilirdi hafta iyi olunca aşağılarda kaldı.) 7
Mabel Matiz - Sultan Süleyman 6
Yıldız Tilbe - Sana Kalbim Geçti 5
Buray - Kimsenin Suçu Yok 4
Kıraç - Razıysan Gel 3
Barış Manço - Gesi Bağları (Galiba ilk kez dinledim. Beğenmediğim ender Barış Manço yorumlarından biri oldu.) 2
Oğuzhan Koç - Yaradana Yalvartma (Bay burun yine döktürmüş. -_- ) 1
Yandan yandan.Yeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.