@kerem den hiçbir bilgi almıyorum banada süpriz olsun diye
Ama sana bişi demiştim yabancılardan kurban vermek zorunda kalırsalar @Harunnn60 @kerem kimi keser acaba diye ve kurbanlık dana gibi sende kafanı uzatmışsın
@kerem den hiçbir bilgi almıyorum banada süpriz olsun diye
Oyları kullanmayı unutmasam bu haftayı rahat geçerdim ama şanssızlık, artık zor olanı seçtim bakalım elenecek miyimRadioactive ve Alla Beni Pulla Beni ilk 6 haftadaki tüm şarkıları sıralasam yine ilk 3'e koyacağım şarkılar olurdu. Elenme potalarında olmaları.![]()
İyi yapmış.
şimdi açtım netten ilk 1 saatine bakma duurmumda yokAçta reyting artsın biraz![]()
Boncukların güzelliğine bak.Sincap @Çiğdem'in Oyları:
![]()
12 Mustafa Sandal - İndir
12 Kıraç - Endamın Yeter
12 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin
12 Katy Perry - California Gurls
12 Dua Lipa - One Kiss
12 Imagine Dragons - Radioactive
12 Buray - Deli Divane
11 Barış Manço - Alla Beni
11 Murat Boz - Kalamam Arkadaş
10 Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana
10 Oğuzhan koç - Ayy (Ben Hala Rüyada)
10 Mabel Matiz - Yaşım Çocuk
Kapa benceşimdi açtım netten ilk 1 saatine bakma duurmumda yok![]()
Yeni nesil Ezhel falan dinliyor artık Murat Boz mu kaldı?Senin gibi içi geçmiş biri için normal yeni nesil Murat Boz dinliyor![]()
Bu işler böyle, bir kurban vermek gerekiyor.@kerem den hiçbir bilgi almıyorum banada süpriz olsun diye
Ama sana bişi demiştim yabancılardan kurban vermek zorunda kalırsalar @Harunnn60 @kerem kimi keser acaba diye ve kurbanlık dana gibi sende kafanı uzatmışsın![]()
![]()
@Ahmed @MayısKralı @Bully @xemrexxx @serhatt @Yiğitt
Yarışmadan önce yemeliydin.Acıktım ya..![]()
Malesef 2-3 saat sadece oy aslında oy açıklamak hepsinden zorAcıktım ya..![]()
??? İşini yap.Acıktım ya..![]()
Murat Boz bunun yanında Bülent Ersoy kalırSenin gibi içi geçmiş biri için normal yeni nesil Murat Boz dinliyor![]()
Malesef 2-3 saat sadece oy aslında oy açıklamak hepsinden zor![]()
Kahvaltıyla duruyorum hala.??? İşini yap.![]()
Dayan azcık daha.Acıktım ya..![]()
1.5 Saat sonra dinlenirsin insan birde koşmuş gibi yorulmuş hissediyorKahvaltıyla duruyorum hala.![]()
O gece oradaydım, efsaneydi performansları.Murat Boz bunun yanında Bülent Ersoy kalırŞuraya bak sonra belki fikrini değiştirirsin
![]()