troll kız o haber
O da senin problemin
kız kör müsün 😱@xemrexxx piyasada yok bugünn![]()
Bişi demiştim @Bully a hatırladın mıŞahsım adına şu ana kadarki en riskli ve dönüm noktası hafta. Eğer bu haftayı da atlatırsak daha yarışma başlamadan belirlediğim son 9 listesi kalıyor
Bu arada Buray nasıl bu kadar 1 aldı anlamadım, bu hafta en beğendiğim şarkı şimdiden elenme potasında 😱
FAV10'un UMUDU @sokak sanatikız sokak şeysi banlanmış oley dedim bunlar hep kalp atmış gelince bunlara elem keder kusar umutsuz umutEkli dosyayı görüntüle 72470
Tahmin ettiğim şeyse 2 saatimin acısını çıkarırım.Hepinizin aklıyla oynayacağım bu akşam.![]()
ıyyy sen de herkese gidiyorsun gibi adın çıktı bu akşam itibariyleFAV10'un UMUDU @sokak sanati
Kalitesiyle çok yakında aramızda, şimdiden kaos kokuları almaya başlıyorum.![]()
Hak ettin
Imagine oy kullandı kesin, @kerem ve @batuhankaralar da reyting için böyle yapıyor. Ben yemem bunları, geçen hafta da Kerem sürpriz bir şeyler yapmaya çalıştı.Tahmin ettiğim şeyse 2 saatimin acısını çıkarırım.![]()
Sağol canım, sen de iyiydin.Hak ettinUmarum final puanı alırsın
![]()
Onlar benim kaliteli puanlarıma.kız sokak şeysi banlanmış oley dedim bunlar hep kalp atmış gelince bunlara elem keder kusar umutsuz umutEkli dosyayı görüntüle 72470