eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Şahsım adına şu ana kadarki en riskli ve dönüm noktası hafta. Eğer bu haftayı da atlatırsak daha yarışma başlamadan belirlediğim son 9 listesi kalıyor :A

Bu arada Buray nasıl bu kadar 1 aldı anlamadım, bu hafta en beğendiğim şarkı şimdiden elenme potasında 😱
Bende Buray için çok şaşırdım. Adamın popüler şarkısı bu.

Senin yorumundan yok diye algıladımda :A @serhatt Yinede olacaktır Çukur kadar önemli dizimi var pazartesi ama Çukur bile korkmuş mesala biz maçlarla yarışıyoruz eski kurtlar vadisi gibi :A :A :A @xemrexxx
Yanlış algılamışsın o zaman canım :A Benim demek istediğim Pazartesi Yasak Elma yayınlanacağı için Serhat sonuçların Salı olmasını ister :A

Çukur 10 reytingleri görmüşken düşmek istememiş demek ki :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Buray da riskli duruyor. Aslında forum Buray'ı da sevemedi bir türlü, ne kadar iyi gelse de düşük gidiyor. O da gidebilir. Benim için haftanın hayal kırıklığı Mabel olmuştu...
Aslında seçmeden önce forumdaki Buray şarkı-klip konularına baktığımda hep sevildiğini gördüm. Keza daha önce yarıştığı sezonda da 8.haftaya kadar gelmiş. Yani bu sonuçlar beni de şaşırtıyor. İlk bir iki hafta mecburen güçsüz şarkıları aradan çıkarmalıydım, o yüzden düşük gitmesine şaşırmadım ama Ay Parçası ve Deli Divane gibi hitlerle bile böyle gitmek üzdü açıkçası. :A

şahikayla başa çıkamıyor daha:A
72469

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy