"Aynen Aynen" Artık BluTV'de!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,666
Puanı
1,060
Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı internet dizisi artık BluTV'de!

Yayınlandığı günden itibaren toplamda 11 milyon izlenmeye ulaşan kadın-erkek ilişkilerinin eğlenceli bir dille anlatıldığı yeni nesil internet dizisi "Aynen Aynen" yeni bölümleriyle 17 Ekim'den itibaren artık sadece BluTV'de!

Klasik BluTV işte. İnsanların bir şeyi bedava izlemesine izin vermeden kendine alıp başına 20 TL koyar ve insanların zevklerinin içine eder.

• Beğendim
Reactions: alperuz
Ne güzel YouTube’dan izliyorduk ya üstelik çok da kısa sürüyordu. :(

@Aserat haklı klasik Blu TV her şeyi satın alıyor.ss

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ne güzel YouTube’dan izliyorduk ya üstelik çok da kısa sürüyordu. :(

@Aserat haklı klasik Blu TV her şeyi satın alıyor.ss
Herkes Puhu'm gibi değil ki işte. :bhr:

Bu diziyi hiç izlemedim ama geçen sezon Kızım, Söz gibi TV dizilerini bile her yerden kaldırıp kendi yayınlamıştı ve gerçekten çok sinir bozucu. Neyse Güneş uyuzu Kuzgun'dan sonra burayı da batırsın bakalım. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Herkes Puhu'm gibi değil ki işte. :bhr:

Bu diziyi hiç izlemedim ama geçen sezon Kızım, Söz gibi TV dizilerini bile her yerden kaldırıp kendi yayınlamıştı ve gerçekten çok sinir bozucu. Neyse Güneş uyuzu Kuzgun'dan sonra burayı da batırsın bakalım. :A
YouTube’dan bak bence çok eğlenceli dizi zaten 6 dakika falan bölümleri. :A 1E1K tadında. :A

• Güldürdün
Fragmanına bakmıştım ama çok abartılı görünüyordu. :( Zaten izlesem ne olacak gerisini takip edemedikten sonra. :A
İlk başta öyle geliyor ama sonra güzel geliyor. :A

Bozkır’ın 2.sezonu falan gelirse almayı düşünüyorum. :A Blu’nun Twitter admini hep ucu açık konuşuyor. :A

• Güldürdün
İlk başta öyle geliyor ama sonra güzel geliyor. :A

Bozkır’ın 2.sezonu falan gelirse almayı düşünüyorum. :A Blu’nun Twitter admini hep ucu açık konuşuyor. :A
Ben belki yazın Emin Alper'in dizisine bakabilirim Aserat TV Ödülleri değerlendirmesi için. :A Yoksa bu dizi için 20 TL verilmez. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür