Serenay Aktaş 'Mucize Doktor' Kadrosunda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
72065

FOX TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Mucize Doktor''un kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen'in yer aldığı projenin kadrosuna son olarak 'Meryem' dizisinde rol alan Serenay Aktaş dahil oldu. Aktaş dizide 'Cerrahi asistan Elif' karakterini canlandıracak.

'Mucize Doktor' yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de FOX TV'de!

İyi yere kapak atmış Serenay :A 2.doktor dizisi :A

Ben de Twitter'da görmüştüm ama kaynak ne? (b) Eğer sağlam bir şey yoksa Gökçe Akyıldız haberi gibi yalan olma ihtimali yüksek ve kilitlenmesi gerekir. @Yiğitt

Haber doğru, ben güveniyorum. :A Jet Sosyete haberini de oradan teyit ettirmiştim...
Daha önceki Uğur Yücel-Çarpışma haberi de doğruydu sözde. :A

Lafım sana değil ama şu diziyle ilgili yalan yanlış bilgi yaymaya çalışanlara ve sosyal medyada sorgusuz sualsiz inananlara sinir oluyorum. Açıkçası böyle bir kadroya böyle düşük kaliteli yeteneksiz birinin dahil olacağını da sanmıyorum. Neyse bekleyelim ama bence asılsız çıkacak Gökçe haberi gibi. :D

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Cerrahi asistan demek (b) acaba Ali'yle mi ilgilenecek Ferman'la mı ? Ferman'la da çok yakışırlar ama Beliz var...

Daha önceki Uğur Yücel-Çarpışma haberi de doğruydu sözde. :A

Lafım sana değil ama şu yalan yanlış bilgi yaymaya çalışanlara ve sosyal medyada sorgusuz sualsiz inananlara sinir oluyorum. Açıkçası böyle bir kadroya böyle düşük kaliteli yeteneksiz birinin dahil olacağını da sanmıyorum. Neyse bekleyelim ama bence asılsız çıkacak bu da. :D
Her haberimiz doğru olacak diye bir şey yok, açtığım onlarca özel haberim doğru çıktı. Usta gazeteciler bile yanlış haberler yaparken bizim gibi sağdan soldan kaynak aldığımız özel isimlerin haberlerinin de yanlış çıkma ihtimali her zaman var. :D

İnşallah haber yalandır, bunu ben de çok istiyorum... Serenay Aktaş'ı ben sevmiyorum, çok sevdiğim bir dizide de rol almasını istemiyorum. Ben de yalan olmasını çok istiyorum. :(

• Beğendim
Reactions: Aserat
Her haberimiz doğru olacak diye bir şey yok, açtığım onlarca özel haberim doğru çıktı. Usta gazeteciler bile yanlış haberler yaparken bizim gibi sağdan soldan kaynak aldığımız özel isimlerin haberlerinin de yanlış çıkma ihtimali her zaman var. :D

İnşallah haber yalandır, bunu ben de çok istiyorum... Serenay Aktaş'ı ben sevmiyorum, çok sevdiğim bir dizide de rol almasını istemiyorum. Ben de yalan olmasını çok istiyorum. :(
Ben de yanlış çıksın istiyorum zaten yoksa kaynaklarına bir şey dediğim yok. Sadece bu diziye her hafta birilerini yamamaya çalışıyorlar ve bunu görünce sinirim tepeme çıktı. :A

İsyan etme hakkımı haber doğrulanırsa kullanacağım ama umarım yalandır. Böyle yetenekli bir kadroya turp sıkar. :(

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Meryem'de harikalar yaratmıştı. Kadronun genişlicek olması güzel. :D

Diziyi reyting olarak ne düşürür ne arttırır. Haftaya tekrar reytinglerini arttırmaya devam eder.

Ekli dosyayı görüntüle 72065
FOX TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi ''Mucize Doktor''un kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen'in yer aldığı projenin kadrosuna son olarak 'Meryem' dizisinde rol alan Serenay Aktaş dahil oldu. Aktaş dizide 'Cerrahi asistan Elif' karakterini canlandıracak.

'Mucize Doktor' yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de FOX TV'de!
Dizi güzel gidiyor diye batırmasan olmaz dimi @xBUGRAx .ss
İyi yere kapak atmış Serenay :A 2.doktor dizisi :A
Cerrahi asistan demek (b) acaba Ali'yle mi ilgilenecek Ferman'la mı ? Ferman'la da çok yakışırlar ama Beliz var...
Keşke gelmeseydi :(
Diziyi reyting olarak ne düşürür ne arttırır. Haftaya tekrar reytinglerini arttırmaya devam eder.
çok da önemli bir gelişme değil aslında.
Kahreden haber geldi!
Çok şükür yalanmış. :Z Demiştim. :A @Yiğitt

Kilit.

IMG_20190930_125324.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919