Nasıl 😱
Aa kız sen düzgün yazmıyon ya ondan yanlış anlamışım özürŞurada yanlıs anlaşılma oldu ben @ozgur2113 u övdüm sana artık tutamazsınız yolu açık diye sonra sende aynı şeyi diyince ben ç atlyan taraf oldum İkimizde aynı şeyi diyoruz favori gördümüzü
Şarkıyı harcıyorlar resmen. Benden hakettiğini aldın neyse ki.@kerem yeni görüyorum oylarını harikasın. İlk tam puanımızı da almış olduk sayende
Çok ayıp ettin Buray'a, bana ve Özgür'e, çok...Şurada yanlıs anlaşılma oldu ben @ozgur2113 u övdüm sana artık tutamazsınız yolu açık diye sonra sende aynı şeyi diyince ben ç atlyan taraf oldum İkimizde aynı şeyi diyoruz favori gördümüzü
Sen kimle yarışıyordun, Yalın kimleydi? Ben elendikten sonra fazla da umursamıyorumFinalde Yalın'a oy kullanmamış mıydın sen..
Yazık ne diyim..Babam da öyle der Ben merhametli ve yufka yürekliyimdir ne yazık ki
Bir rahatlamıslardı ama gereken ayarı verdik üçüncü hafta tekrar canlarını dişine takıaklar : A @ozgur2113 @xBUGRAx @BullyBunu da beğenmedim. @Çiğdem haklıymış ilk 2 haftan kötü derken, gerisini bilmiyorum ben ama bakalım göreceğiz onları
Duman kimdeyse o gitti hiç merak etmiyorum sonuçları
yasak elmadan da kovulmuş @batuhankaralar yazık intihar etmese bari
Ülke puanı yerlerde sürünüyor zaten, kazanın bari bir faydanız olsunYurt dısında milli takım sayılır : A @Bully
etmedimkız orada bir fiil yerine seni kullandım farkettin mi .