Yeni Favori Üyeler (Eylül 2019)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
71291

"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler;

@takas
@alperuz

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.

@takas tebrik ederim

@alperuz senide tebrik ederim. Sevindim senin adına. Yürüttüğüm 'En Favori Güzel' etkinliğinde tanımıştık seni. @emrecnn 'de ozaman aktifti ama galiba o bırakmış forumu.

Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: takas and alperuz
@takas tebrik ederim

@alperuz senide tebrik ederim. Sevindim senin adına. Yürüttüğüm 'En Favori Güzel' etkinliğinde tanımıştık seni. @emrecnn 'de ozaman aktifti ama galiba o bırakmış forumu.
@alperuz tebrik ederim.

@mrt-06 yok mu bana göre bir şeyler? :A
@takas tebrikler ediyorum kardeşim :D
@alperuz tebrikler ediyorum ikinizde hoşgeldiniz favori üyeliğe :D
@takas tebrikler aga :D

@alperuz yükselişin dikkat çekiciydi zaten tebrik ederim. :D
@alperuz tebrik ederim, sonuna kadar hak edilmiş bir başarı. Kalıcı olman dileğiyle. :)
@alperuz çççççççççook büyük tebrikller hak ettin :bhr::Z
Herkese çok teşekkür ederim :love1: ? ailenize katılmak çok mutlu etti beni. Bugün hem Yasak Elma'nın yeni sezonu başlıyor hem de terfi. Ne güzel bir gün :X:oley:

Kaliteli yorumların ve kısa zamanda kendini göstermenle burayı hak ettin. Hatta biraz geç bile kalındı ama geç olsun güç olmasın. Tebrikler ve başarılarının devamını dilerim. :bhr: @alperuz

Oooo favori üye olmuşum bu büyük rütbeyi şahsıma uygun görenlere minnettarım :)))))

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@takas geri döndü o bakımdan bakarsak @alperuz oldu olarak bakıyorum :A

Foruma zaman zaman çok kaliteli yeni üyeler geliyor , şimdi bunlardan biriside sensin kesinlikle ve öncelikle inş kalıcı olursun ve eğlenmeye devam edersin bizlerle inş :Z

• Harika
Reactions: alperuz
@takas geri döndü o bakımdan bakarsak @alperuz oldu olarak bakıyorum :A

Foruma zaman zaman çok kaliteli yeni üyeler geliyor , şimdi bunlardan biriside sensin kesinlikle ve öncelikle inş kalıcı olursun ve eğlenmeye devam edersin bizlerle inş :Z
Yorumunu şimdi gördüm kusura bakma :A umarım kalıcı olmaya çalışacağım çok sevdim sizleri :love1:

Herkese çok teşekkür ederim :love1: ? ailenize katılmak çok mutlu etti beni. Bugün hem Yasak Elma'nın yeni sezonu başlıyor hem de terfi. Ne güzel bir gün :X:oley:
kız bizim fav10 ailesi argunları bile sollar şu an sana lila rolü verdim çok çalışırsan önce caner olursun sonra belki ana karakterlerden biri olursun ; bak mesela @serhatt çok başarısız bir üye anca aysel rolünde kalakaldı yazık be ona neyse ondan ibret al ; zerrin yani @Çiğdem den ders alabilirsin:A

• Güldürdün
Reactions: alperuz