Kaçaklardan birisi @Ahmed i başkanımız peh @Harunnn60 bulup getirdi ona özel jestimiz olacak
@sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx sizin 1 puan önünüzde şuan peh başkanımız![]()
Hiçte çaktırmıyor başkanlar arası taht savasları başladı 😱😱😱 @Harunnn60@Harunnn60 'a ben haber verdim yalnız.s.s
Nerede nasıl buldu ve nasıl ikna etti acaba ?? @serhatt @xBUGRAxKaçaklardan birisi @Ahmed i başkanımız peh @Harunnn60 bulup getirdi ona özel jestimiz olacak
@sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx sizin 1 puan önünüzde şuan peh başkanımız![]()
Sizde daha yeni gelin
Bnm senin paçoz yarışmana gelmem bir lütuftur be ??Sizde daha yeni gelin![]()
![]()
![]()
Hoşçakal'ı mümkünse ilk 5 hafta kullanıp harcama. Klipsiz olsa da bazı klipli şarkılarından çok daha popüler bir şarkı.Beğenmene sevindim aradan çıksın istemiştim. Bundan başka bir klipsiz şarkı daha var ‘Hoşçakal’. Ama onu şimdiden kullanmak olmaz tabii ki.![]()
Katty Pery'nin şarkısı nerede?@Billy Kane Hadise kaldılar ve son 1 saat 17 :00 da benim seçeceğim şarkı değişmeyecek- 5 de var
Milli şef @sokak sanati ve başkanlar @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem kaçakları bulun şarkılarının alın göreviniz ilk görev![]()
![]()
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Pehh başkanı @Harunnn60
![]()
Alamancı @kerem
![]()
Güllü @serhatt
![]()
Bak hala resmimi değiştirmemiş.@Billy Kane Hadise kaldılar ve son 1 saat 17 :00 da benim seçeceğim şarkı değişmeyecek- 5 de var
Milli şef @sokak sanati ve başkanlar @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem kaçakları bulun şarkılarının alın göreviniz ilk görev![]()
![]()
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Pehh başkanı @Harunnn60
![]()
Alamancı @kerem
![]()
Güllü @serhatt
![]()
Pehleriz onu yarişmadan ??
Yarışmacılar bizim peşimizden koşsun. Biz niye onları kovalıyoruz, puan verecek olan biziz.
Bak hala resmimi değiştirmemiş.![]()
Herkes senin Ethem olduğunu onayladıPehleriz onu yarişmadan ??
Yarışmacılar bizim peşimizden koşsun. Biz niye onları kovalıyoruz, puan verecek olan biziz.![]()
@Billy Kane i hallediyoruz şuanPehleriz onu yarişmadan ??
İğrenç, görünce sinirlerim bozuluyor. Küçükken hiç sevmezdim Ethem'i. Ben Yunus'cuydum.Herkes senin Ethem olduğunu onayladı![]()
![]()
![]()
ALLAH BİLİR
Ozaman isabetli karar almısımİğrenç, görünce sinirlerim bozuluyor. Küçükken hiç sevmezdim Ethem'i. Ben Yunus'cuydum.![]()
Ben çok memnunum