Tabi ki umrumda değilHahaha pompy reyiz güzel intikam alıyor @serhatt tan Tabii Serhat'ın umrunda mı değil mi orasını bilmiyorum
Tabi ki umrumda değilHahaha pompy reyiz güzel intikam alıyor @serhatt tan Tabii Serhat'ın umrunda mı değil mi orasını bilmiyorum
@Çiğdem@Harunnn60 Sevildiğini bil
Seni kandırıp yıldızlar yarışıyor finalinde benle oynarkan sana dizi yapacam diyip oyunu almıştı @sokak sanati @Bully
Bir de milli şef dedirtiyor işte kendine, insanların duygularıyla oyna, istediğini elde etmek için onları kandır sonra da şef ol, peh...Seni kandırıp yıldızlar yarışıyor finalinde benle oynarkan sana dizi yapacam diyip oyunu almıştı @sokak sanati @Bully
Hahaha Türkiyenin reelindende örnek alırsak böyle böyle başa geçiliyor zaten @sokak sanatiBir de milli şef dedirtiyor işte kendine, insanların duygularıyla oyna, istediğini elde etmek için onları kandır sonra da şef ol, peh...
Seni kandırıp yıldızlar yarışıyor finalinde benle oynarkan sana dizi yapacam diyip oyunu almıştı @sokak sanati @Bully
Ilk önce dizini yapHer şey mubah zafer yolunda ama sonra hiç oy vermedi bana. Bedel ödeyeceksin @pompy
geber
Boşver ben sana yeterim
Diziyemi getiriyorsun buna ve Cevherin patlattığı çocuğa üzülmüştüm3 yaşındaki umutun ölümü ortalığı
Sokakları karıştırıyor
Sahya çocuk bebek demeden hepsini patlatarak öldürüyor
@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60 @Sherlock @xBUGRAx @ozgur2113