Hazal Subaşı 'Çukur' Kadrosunda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,572
Puanı
1,061
halka-dizisi-ile-gundeme-gelen-hazal-subasi-11646395_7486_o.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a yeni bir oyuncu daha!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Necip Memili, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Burak Dakak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz ve Cihangir Ceylan'ın paylaştığı yapıma Damla Sönmez'in ardından, son olarak 'Halka'da rol alan Hazal Subaşı dahil oldu.

Çukur, yeni sezonuyla yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Sen demeden düzelttim bile. :A

Yalnız bu sezon en iyi transferleri Kuzgun yaptı resmen. :Z Ay Yapım'ın gözdesi bile solda sıfır kaldı. :Z
Kuzgun bomba transferler yaptı kabul ama Damla Sönmez gibi birini getirdiler kendisi kuşağının en başarılı oyuncularından :A Hem Çukur’un kadrosuna daha kimler gelsin neredeyse tüm yetenekli isimler kadroda :A

Kuzgun bomba transferler yaptı kabul ama Damla Sönmez gibi birini getirdiler kendisi kuşağının en başarılı oyuncularından :A Hem Çukur’un kadrosuna daha kimler gelsin neredeyse tüm yetenekli isimler kadroda :A
Damla iyi oyuncu olabilir ama Onur Saylak + Tülay Günal etmez. :A Bu yeteneksize hiç değinmiyorum bile. :A
Hayırdır dün gece rüya mı gördün? :A
Yine ne saçmalıyorsun. :A

Koskoca Ay Yapım'ın donuk oyuncularla iş yapması beni çok üzüyor. Nerde Beren'ler, Serenay'lar ah ah...

Damla iyi oyuncu olabilir ama Onur Saylak + Tülay Günal etmez. :A Bu yeteneksize hiç değinmiyorum bile. :A

Hümeyra yapılabilecek en büyü transferdir. Bu sezonki bomba transferi tabii ki de Kadın yapmış oldu.

Çukur da Damla Sönmez'i transfer etti o yeter de artar bile. Zaten Çukur'a transfer olan olana. :A

Şimdi çatlayıp gidebilirsin. :A

• Harika
Reactions: xBUGRAx

Zaten Onur ve Tülay için bu sezonun en iyi transferleri diyorum :A @kerem de yazmış Hümeyra var ayrıca bence bu sezonun en büyük transferi Hümeyra’dır, net :A

• Harika
Reactions: kerem
halka-dizisi-ile-gundeme-gelen-hazal-subasi-11646395_7486_o.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a yeni bir oyuncu daha!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Necip Memili, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Burak Dakak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz ve Cihangir Ceylan'ın paylaştığı yapıma Damla Sönmez'in ardından, son olarak 'Halka'da rol alan Hazal Subaşı dahil oldu.

Çukur, yeni sezonuyla yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Demek parlatacağımız yeni oyuncu bu :A :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem