@Harunnn60 u erkeğe döndür tekrar öyle bakmayı bekliyor sanırım@Harunnn60 bakarsan normale döneceksin bomba yok entrika var
@Harunnn60 u erkeğe döndür tekrar öyle bakmayı bekliyor sanırım@Harunnn60 bakarsan normale döneceksin bomba yok entrika var
bakmadığın sürece yapmam bomba yok ti bombadan korkuyor @Harunnn60@Harunnn60 u erkeğe döndür tekrar öyle bakmayı bekliyor sanırım
Mesut yine ölmicek sanırımbakmadığın sürece yapmam bomba yok ti bombadan korkuyor @Harunnn60
Arka sokaklar bomba işlerse yapıyorum o da bir başlarken olabilir hastahaneye saldırı olabilir yine mesut vurulduda hedefi selindi mesutu vurdu @Çiğdem
Ölmez cnm ölse haberini alırdın sen
evet videoyu seyret nasıl bir sezon finali olmuş mahalle katliam yaptı intihar mafyasıÖlmez cnm ölse haberini alırdın sen
Aaa biliyorum bunu izlemiştim vuruldunda turkuaz medya ne olduevet videoyu seyret nasıl bir sezon finali olmuş mahalle katliam yaptı intihar mafyası
her halde olmaz Aylin çıkıp çıkmayacağı reklam olabilir belki geri gelir taşıyıcı anne olayını işleyemezler yasakAaa biliyorum bunu izlemiştim vuruldunda turkuaz medya ne oldu
Aylin kesin gitmişti sanırımher halde olmaz Aylin çıkıp çıkmayacağı reklam olabilir ama
Reklamda olabilirAylin kesin gitmişti sanırım
Aaa gitmemiş olursa gerçekten sürpriz olur 😱 😱 😱Reklamda olabilir
Aylinin babası birisini öldürmüş belki Aylinin babasının öldürdüğü ailenin çocuğu peşine düşebilirdi @Çiğdem
bölümün son sahnesi bayram arası için ayarlamıştım bayramdan sonraya kısmetmişAaa gitmemiş olursa gerçekten sürpriz olur 😱 😱 😱
Bu bölümümü diyorsun haftaya gelecek olanmıbölümün son sahnesi bayram arası için ayarlamıştım bayramdan sonraya kısmetmiş
@Çiğdem
Bu bölümBu bölümümü diyorsun haftaya gelecek olanmı
Taş yağacak başımıza
Bir eş yermiyor ikincisi de mi çıkıyor ay tansiyonum zıpladıGüzel hak ettiğini bulmuş @serhatt