@Aserat Temiz kağıta geçiyorÇiğdem: Niye Rüzgar Erkoçlar'a benziyor bu? Hem de ameliyat olmadığı halde.
ooo @Çiğdem görmeyeli Türkçen iyileşmiş.![]()
@xemrexxx @MasacRE @Aserat @Forumdash
Yok o tarz birisini bekliyorsun anladım
Türklerde siyah saçlılar daha tercihim aslında yanı yabancılara yakısıyor sarıYok o tarz birisini bekliyorsun anladım![]()
ben beyaz tenliyimTürklerde siyah saçlılar daha tercihim aslında yanı yabancılara yakısıyor sarı![]()
![]()
Ama esmer teni sevmiyorum @xemrexxx ırkçı diyor
![]()
![]()
![]()
Ara sıra konu açarsam nasıl yazılması gerekiyorsa yazıyorum ama sohbetlerde bilerek bozmuyorum doğallık samimiyet kayboluyor birde benim mesajlar şey mesajları olduğu için sohbetlerde dağınık olmak zorunda yan yana konusuyor gibi
şey mesajları derkenAra sıra konu açarsam nasıl yazılması gerekiyorsa yazıyorum ama sohbetlerde bilerek bozmuyorum doğallık samimiyet kayboluyor birde benim mesajlar şey mesajları olduğu için sohbetlerde dağınık olmak zorunda yan yana konusuyor gibi![]()
![]()
@xemrexxx @Aserat @Forumdash @serhatt
Dizi oyuncuları gibisin dedik sana @Forumdash ile hatta @xemrexxx hemen gelip kıskandıben beyaz tenliyim![]()
OOO çok teşekkür ederim cnmDizi oyuncuları gibisin dedik sana @Forumdash ile hatta @xemrexxx hemen gelip kıskandıAma iyi mesajlara bakmıyorsun kı sonrada enimi unuttunuz pehhh
![]()
![]()
![]()
Kime yakıştırdın 😱😱😱OOO çok teşekkür ederim cnm
sana ben birisini yakıştırdım bu aradaama söylemem burada
![]()
Bilmiyoru hoşuma gitti evlendirsek mi seni onlaKime yakıştırdın 😱😱😱
Makara goygoy şamata ne gelirse aklınaşey mesajları derken![]()
Annem senimi tuttuBilmiyoru hoşuma gitti evlendirsek mi seni onla![]()
Bence gayet güzel bir görsel şölen hazırladım kapalı ilk fotolarda bacak göremiyoruz dediler adamın bacağını gözlerine soktum![]()
![]()
İkinci fotoda zaten kıyafetini soyarak vucudunu sergiliyor görsel şölen sunuyor
![]()
![]()
Ama @Yiğitt Yemekteyize katılıcağı için Seda Sayan başvurusunu kabul etmiş ilk denemesini bize uyguladı@xemrexxx Zaten sona kaldım için stratejik oyladı iblis
@xBUGRAx dan memnunum bir ondan memnunum zaten
![]()
![]()
@Aserat