Engin Altan’ın Amazon’daki dizisi ne alemde, yoksa haberler yalan mıydı?
Gayet güzel başlığım.Sadece teklif gittiyse ve henüz belli değilse Kim Olacak değil de Kim Olabilir veya Kiminle Görüşülüyor tarzı bir şey mi desen başlığa. @Yiğitt
Evet hit kapma bakımından harika ama olur da Cansu yerine başka bir isim oynarsa yine bu başlık kullanılacak yani karışma ihtimali yüksek.Gayet güzel başlığım.
Evet hit kapma bakımından harika ama olur da Cansu yerine başka bir isim oynarsa yine bu başlık kullanılacak yani karışma ihtimali yüksek.
Yine erkek başrolün gerisinde kalacağı bir rol gibi pek ihtimal vermiyorum.Şom şom konuşma başka isim olmayacak olamaz.
Amazon diyerek alışveriş sitesini kastetmemiştim.Ne amazonu be trendyol da dizi yapsın o zaman.
Yine erkek başrolün gerisinde kalacağı bir rol gibi pek ihtimal vermiyorum.
Amazon diyerek alışveriş sitesini kastetmemiştim.
Mahinur Ergun da Leyla diye bir bir dizi yazıyormuş onun için demiştir.Ranini sezonun en iyi kadın karakteri dedi Leyla için öyle geri kalma falan yok.
Mahinur Ergun da Leyla diye bir bir dizi yazıyormuş onun için demiştir.
O diziyi de Most yapıyor. Benimle inatlaşma bence.Gül Oğuz'la konuştular be bizim Leyla çatla.
O diziyi de Most yapıyor. Benimle inatlaşma bence.
KARADAYI çakması gibi geliyor bana hep... Savcı ve 70'lerİzleme zaten bizi. Kösem'i hatırlattınız biz ayrı iyiyiz.
@Forumdash abicimden de veto yedi @xBUGRAx @xemrexxxKARADAYI çakması gibi geliyor bana hep... Savcı ve 70'ler
'Partneri Belli Oldu!' şeklinde yazılır, bunu bilmeyen konu falan açmasın.Evet hit kapma bakımından harika ama olur da Cansu yerine başka bir isim oynarsa yine bu başlık kullanılacak yani karışma ihtimali yüksek.