"Şampiyon" Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu ve Diziye Yeni Oyuncular Dahil Oldu!

Tolgahana bile sarkıntılık etmiyordur inş 😱 😱 😱 @xemrexxx
Buna sarkıyorum :A @xemrexxx @xBUGRAx

69953

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Hayat Bilgisinden Arif kovulmuş sanırım onun olduğu senaryoda bir değişikti boksor çocuk olan oğlunu yetiştiricekti burada Tolgahan direk Pusatta olduğu gibi boksor olacak gibi ustasıda Erkan Avcı yazıyor senaryo değişmiş Arifte kovulmuş :A :A :A
Yoo çocuk kısmı aynı hala bir şeyin değiştiği yok. Belki Ümit Erdim'in haberi önceden çıktı diye koymamışlardır ve hala dizide olabilir hemen peşin yargı verme. :A

• Güldürdün
Yoo çocuk kısmı aynı hala bir şeyin değiştiği yok. Belki Ümit Erdim'in haberi önceden çıktı diye koymamışlardır ve hala dizide olabilir hemen peşin yargı verme. :A
Önceden çıkanı kadroya niye yazmasınlar dizi kadrosunda yok :F Önceki senaryoda Tolgahan boksor değildi çocuğuna koçluk yapacaktı şimdi @xemrexxx in Çetosu Tolgahana koçluk yapacak diyor senaryo değişmiş böyle daha iyi olmuş Pusat gibi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Önceden çıkanı kadroya niye yazmasınlar dizi kadrosunda yok :F Önceki senaryoda Tolgahan boksor değildi çocuğuna koçluk yapacaktı şimdi @xemrexxx in Çetosu Tolgahana koçluk yapacak diyor senaryo değişmiş böyle daha iyi olmuş Pusat gibi :A :A :A
Yoo hep boksördü zaten nasıl anladıysan artık. :A

• Güldürdün