Senide yanında götürsün oraya türkiye dönrken de almasın orda kal @xemrexxxİrlanda dan alacakmış kızı @serhatt @Harunnn60
Senide yanında götürsün oraya türkiye dönrken de almasın orda kal @xemrexxxİrlanda dan alacakmış kızı @serhatt @Harunnn60
tutkuyla evlendirmek lazım onuHhahah @pompy de sever böyle mal ecünnüleri her sezon aban düşman getiriyor onun için gözüne takılmış olabilir @Harunnn60 @serhatt
ingilizce öğrenmeyeNapican orada reyis 😱
@Çiğdem anlamazda ben anlarım ingilizce biliyorum
kız senin inglizce bilgin izlediğin p*rnolarla sınırlı o sayılmaz@Çiğdem anlamazda ben anlarım ingilizce biliyorum
kız senin inglizce bilgin izlediğin p*rnolarla sınırlı o sayılmaz
Bunun için özel ders aldığını biliyorum gevurlarla kaynasmak için yazları @ozgur2113 Uyusun @xemrexxx@Çiğdem anlamazda ben anlarım ingilizce biliyorum
Sus kız açık etme uğursuzBunun için özel ders aldığını biliyorum gevurlarla kaynasmak için yazları @ozgur2113 Uyusun @xemrexxx
Sen @ozgur2113 e ecünnüleri yasak ediyorsunya Hazır sakallarıda kesip yakışıklı olmuş tekmeyi atar vlla sanaSus kız açık etme uğursuz
o bana kıyamazSen @ozgur2113 e ecünnüleri yasak ediyorsunya Hazır sakallarıda kesip yakışıklı olmuş tekmeyi atar vlla sana
Arka sokakların tekrarlarının teve 2 de olmasına nediyorsunSen @ozgur2113 e ecünnüleri yasak ediyorsunya Hazır sakallarıda kesip yakışıklı olmuş tekmeyi atar vlla sana
Kanal D e gelmeli cnm Aşkı Memnu reyting alamıyor @serhattArka sokakların tekrarlarının teve 2 de olmasına nediyorsun
Felaketin elinden bihter kurtarıcak acaba
@pompy Serhatı kapak etmeye devam ediyor @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @xemrexxxFelaketin elinden bihter kurtarıcak acaba
Ağzınızı yırtarım sizin