Bi sen kaldın![]()
Show da yanılmıyor böyle patron olduğu bir dizi vardı balon suratlı kızla oynuyorlardı yine öyle birşey olacaktır bir salak sakar ecünnü bulurlar yine yanına
Bi sen kaldın![]()
Show da yanılmıyor böyle patron olduğu bir dizi vardı balon suratlı kızla oynuyorlardı yine öyle birşey olacaktır bir salak sakar ecünnü bulurlar yine yanına
Yok kız o romantik komediydi bu ağır bi iş olurShow da yanılmıyor böyle patron olduğu bir dizi vardı balon suratlı kızla oynuyorlardı yine öyle birşey olacaktır bir salak sakar ecünnü bulurlar yine yanına![]()
![]()
@xBUGRAx
Bence onun gibi olur gözümden düştü son zamandaYok kız o romantik komediydi bu ağır bi iş olur![]()
Starda Benim Tatlı Yalanım izle sen kız çocuklarının başrol oldu dizileri seversin ben bile gıcık olmadıma göre beğenirsinFoxtaki rolünü taklit edecek gibi. Kendini geliştiremeyecek oluşu üzücü.![]()
senin gözünden düşen kazanıyor bu devirde iyi ki düşmüşBence onun gibi olur gözümden düştü son zamanda![]()
![]()
![]()
Starda Benim Tatlı Yalanım izle sen kız çocuklarının başrol oldu dizileri seversin ben bile gıcık olmadıma göre beğenirsin![]()
![]()
![]()
Hhaha orası öyle fazla abartılıyorlar sevmediklerimsenin gözünden düşen kazanıyor bu devirde iyi ki düşmüş![]()
Yine tekrarları yayınlanıyor değil mi en son Rıza babalar yerine geldi diyordu @YiğittFurkanda diğer kızda ucuz geliyor bana. Bu yaz dizileri tırt çıktı. Hiç birini izlemem. Aşkı Memnu yeter bana![]()
Hhaha orası öyle fazla abartılıyorlar sevmediklerim![]()
![]()
![]()
Bihterden özenmiş pompy senaryoyuYine tekrarları yayınlanıyor değil mi en son Rıza babalar yerine geldi diyordu @YiğittKadını bir tamamen gömemiyoruz mezardan çıkıp duruyor benim gibi
![]()
![]()
![]()
Olur mu üstadlarım sizin elinize su bile dökemeyiz.
Mersi şekerim, bunu farketmene sevindimOlur mu üstadlarım sizin elinize su bile dökemeyiz.![]()
Kudurukluk konusunda dedim yoksa sizi niye öveyim durduk yere.Mersi şekerim, bunu farketmene sevindim![]()
Bence becerikli ve zevkli oluşuma değindinKudurukluk konusunda dedim yoksa sizi niye öveyim durduk yere.@xemrexxx
Bence becerikli ve zevkli oluşuma değindin![]()
Beni taklit etmekten vazgeç