En iyisi görmezden gelmek bu arkadaşıAğzına sağlık @Çiğdem gidince ezikliği belli olmasın diye beni sinmiş göstermeye çalışıyor
Çenem herkese yeterBence savunmasız kalan sensin @serhatt değil Baksana eskisi gibi kimse seni takmıyor Çiğdem'den sonra
En iyisi görmezden gelmek bu arkadaşı
Ağzına sağlık @Çiğdem gidince ezikliği belli olmasın diye beni sinmiş göstermeye çalışıyor
Sanane!!!Ağzından uzak dur onun. @Maskeli Fedai @xemrexxx
Kadın izleyicileri yarın zirveyi unutsun çünkü Fatih Portakal bomba gibi geliyor.
Çukur AB'de, Vuslat da Total'de fena çökmüş. 😱
Katılıyorum, en büyük ceza olurEn iyisi görmezden gelmek bu arkadaşı
Ve kalite yoksunu bir yapıma.Yabancıya gitmeyecek.
Hahahahh kıskanma, asıl sen uzak dur bizdenAğzından uzak dur onun. @Maskeli Fedai @xemrexxx
benim bildiğime göre ikizler memocanın sihirli versiyonu varmış belki o yüzden sezon finali demişlerdir ikinci versiyonu sihirli olacaktır
Hayır sen gitmeyecek dedin ya ben de kalitesiz bir yapıma (Kadın) da gitmeyecek anlamında dedim. Yoksa ona lafımız yok.Fatih mi kalite yoksunu. 😱
Memnun tabiMemnunsun yani...
Memnunsun yani...
Bu da her şeyi fesata yormasa olmaz değil mi Serhat Xemre gibi kendisi de @Çiğdem'den sonra kaldı ortadaKatılıyorum, en büyük ceza olur
Herşeyimde gözü var gözü çıkasıca şey Beni kıskanıyor o yüzden her türlü fesatlığı yaparBu da her şeyi fesata yormasa olmaz değil mi Serhat Xemre gibi kendisi de @Çiğdem'den sonra kaldı ortada
Bu da her şeyi fesata yormasa olmaz değil mi Serhat Xemre gibi kendisi de @Çiğdem'den sonra kaldı ortada