Birol Güven'den 'Seksenler' Açıklaması

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Geçtiğimiz sezonlara damga vuran Seksenler dizisinin senaristi Birol Güven açıklama yaptı. Güven dizinin devam edeceğini hayranlarına müjdeledi.

Seksenler uzunca bir süre ekranda kalmış ve 2017 senesinde izleyicilerine veda etmişti. Seksenler final yapsa da dizinin sıkı takipçileri bu projeyi yeniden ekranlarda görmek istediklerini dile getiriyordu.

Çocuklar Duymasın'ın 2023 senesinde tekrar ekranlara gelebileceğinin Birol Güven tarafından duyurulmasının ardından, Seksenler'in ekranlara dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyordu.

Dizinin senaristlerinden Birol Güven'in, Seksenler ile ilgili olarak Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Bana en çok sorulan soru; 'Seksenler devam edecek mi?' Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyucu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında...."

Ekli dosyalar

• 1555684543662.png
    1555684543662.png
    690.4 KB · Hit: 222
Reytingleri hala iyiyken bitmesine şaşırmıştım. Birol Güven'in 1 reytinge düşürene kadar devam ettirmesi lazımdı oysa. Yine TRT'de olursa bir 5 sezon daha uğraşırız yandık. :(

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Yaratıcılık sıfır, yeni proje sıfır, durdurup durdurup eski projeleri önümüze sürüyor. Sıkmadı mı Birol Güven? Yeni işleri tutmayınca bunlara sarıyor demek ki...

Yani Çocuklar Duymasın yerine Seksenler yapsın. En azından samimi güzel bir aie dizisi. Zaten neden final yaptığını anlamadım. Gayet de devam edebilirdi.

Ahmetle Güldenin arasına birileri girer boşanma davalarını izleriz. Şaka maka ilk sezondaki gibi olursa izlerim Ergun Plak yine şen şakrak olsun sevdicegine kavussun izlerim şu niyaziyi aradan çıkarsınlar saçma salak karakterler koymasınlar. son 3 sezonunu bu saçma senaryodan ötürü izlememiştim. yine saçma olur gibi

Ahmetle Güldenin arasına birileri girer boşanma davalarını izleriz. Şaka maka ilk sezondaki gibi olursa izlerim Ergun Plak yine şen şakrak olsun sevdicegine kavussun izlerim şu niyaziyi aradan çıkarsınlar saçma salak karakterler koymasınlar. son 3 sezonunu bu saçma senaryodan ötürü izlememiştim. yine saçma olur gibi

Eğer Pelin Akil ve Serhat Kılıç geri dönerse, Hayati karakteri, Rıza karakteri geri dönerse iş yapar. Son sezon Seyfi, Zeynel, Suat gibi konu ile alakasız saçma karakterler gelmişti, onlar batırdı diziyi zaten.

Eğer Pelin Akil ve Serhat Kılıç geri dönerse, Hayati karakteri, Rıza karakteri geri dönerse iş yapar. Son sezon Seyfi, Zeynel, Suat gibi konu ile alakasız saçma karakterler gelmişti, onlar batırdı diziyi zaten.
yok yav hayati de gelmesin. ilk niyazi olmali eger dönecekse 2.niyazi rezildi ki 2.niyazi gelince bırakmıştım

yok yav hayati de gelmesin. ilk niyazi olmali eger dönecekse 2.niyazi rezildi ki 2.niyazi gelince bırakmıştım

O zamanlar Nurten & Hayati olacak gibi devam ettirildi dizi, sonra Erkan Köse ayrıldı. İlk Niyazi ( Vural Çelik) ayrı bir renk katıyordu diziye, ikinci Niyazi tamamiyle vasat biriydi.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz